Здравейте,
Предлагат ми от Германия PRAKTIKA DCZ-4.4 на цена 220 лв. с допълнителна карта.
, ако някои има такъв фотоапарат нека да си драсне мнението за него.
не ми пишете отговори от сорта "що не си вземеш еди какво си сони за 500 лв.". Повече от 200 лева не давам за фотоапарат защото последния го изпрах в пералнята с накисване

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

Другото е, че колкото и да е зле, пак е по-добре от GSM с камера - светкавицата е истинска и доста по-силна от малките диодчета; 4 мегапиксела реална разделителна способност (поне така разбрах от описанието на турски), които като качество ще са по-добре от 2-та на SE K750i (имам цяла колекция снимки от такъв телефон и мога да ги сравнявам със снимки от едно старо творение на Дейзи)... Пък и щом ще е с допълнителна карта - 220 кинта не са 500 или 5000, за да им мислиш много много.
 Другото е, че колкото и да е зле, пак е по-добре от GSM с камера - светкавицата е истинска и доста по-силна от малките диодчета; 4 мегапиксела реална разделителна способност (поне така разбрах от описанието на турски), които като качество ще са по-добре от 2-та на SE K750i (имам цяла колекция снимки от такъв телефон и мога да ги сравнявам със снимки от едно старо творение на Дейзи)... Пък и щом ще е с допълнителна карта - 220 кинта не са 500 или 5000, за да им мислиш много много.

Първоначално публикувано от SPaun
 Първоначално публикувано от SPaun