"Под-раздел" мисля,че се пише "подраздел" .Поправете ме ,ако греша.
"Под-раздел" мисля,че се пише "подраздел" .Поправете ме ,ако греша.
Оправено е.
Също така, вече сте участници, а не членове както беше досега
Ако видите други глупости - драснете в тази тема.
На мен определено тази визия на форума ми харесва! Някак си по-ясно, изчистено и подредено стана всичко!
Респект Крис!
Раздели подфорум видеотехника на подраздели:Първоначално публикувано от КрИс
-телевизори
-монитори
нов раздел-видео източници
-DVD и Bly-ray
-медия плейъри и HTPC
Иначе става един голям миш-маш.
Някой да залепи важните теми/тези са съответните марки/ и да отлепи следните:
- Препоръчвани модели LCD и плазма HDTV! - 10.12.2009
- FAQ: HDTV, ръководство за избор, LCD матрици -тази може да я истриете/инфото остаря и не е актуално/
а тази тема ако може да се премахне
- Дарения за форума...
Крис ти си единнственият администратор който си проси пари-срамно е. От близо 25 форума които съм преглеждал този е единственият с такава тема.....и то във всеки подфорум. Замисли се.
Не те обвинявам.Просто факт!
Време беше за скина, даже се чудя с предишния ретро скин как го търпяхте. Едно време имаше няколко скина, не е зле да е така, защото на мен ми е много по-удобно да чета светли букви на тъмен фон. За просенето на парите не е точно така, повечето сайтове в чужбина се издържат с дарения, дава който иска. Все пак има сървър, хостинг и др.
Нещо сливането на теми като че ли не работи... Или аз поне не успях да слея темата на @dragozow с тая за "избор на климатик 2010".
Има и нещо друго което е странно. Потребителят "SetCom.bG Forum" е отговорил на всяка тема във второто мнение с празен пост. Такъв потребител естествено няма, нямам спомен в админ панела на SMF да има нещо което да маха това.
Това е пост с реклама, която е максимално близка до тематиката на съответната тема.
За някои досадно, за други не толкова, защото доста често се оказва, че рекламата е точно това, от което се интересува този, който чете темата.
Най-после, Криско!
А как може да си променя скинчето, че много светло бе, пък аз харесвам по-контрастиращи цветове?
При изпращане на ЛС изпратеното съобщение не се записва в папка изходящи. Губи се диалога. Това може ли да се настройва от някъде?
Под полето за съобщението - чекбокс - Запази копие от това съобщение при моите изходящи съобщения
Промяна на скина... трудна работа, има немалко допълнителни неща, които трябва да попреправям и допълнителните скинове умножават работата.
Това има ли опция да се махне? Питам защото сега не рекламира нищо, пък и повечето едва ли им се чете нещо такова.Първоначално публикувано от КрИс
Мерси! Не е ли възможно да се обърне логиката - да се записват по default?Първоначално публикувано от КрИс