Не, няма опция за махане, съжалявам за дискомфорта.
Не, няма опция за махане, съжалявам за дискомфорта.
Криско, сложи поне още един скин де, този е много семпъл!Първоначално публикувано от КрИс
Има ли възможност да се възстанови опцията да се вижда кой още чете една тема, когато и аз я чета?
Е малко внимание обръщай де.
Нещата за които питаш са си на страницата. И миналото, и сегашното.
Едно въпросче относно оцветяването-не може ли малко по-тъмно синьо за модераторите,защото администраторите добре се отличават с червения си цвят,а ние сякаш се губим из участниците?
в настройки на профила:
Не предупреждавай за нови публикации, до като правя публикация.
червено за админите!?
Мисля, че сега модераторите трябва да са зелени.Първоначално публикувано от avenger
Така добре ли е?
SetCom.bG Forum > Битова Техника > Видеотехника
От всички коментирани марки телевизори единствено темата за LG не е залепена.
Ако не си го открил още, има. Отиваш в Редактирай профила --> Настройки Лични Съобщения и там като се чекне за запазването, става по default.Първоначално публикувано от Lupus
Мерси! Ще го направя, че иначе винаги се сещам след като съобщението е вече заминало в небитието.Първоначално публикувано от daley
Форумът започна много често да ме "изплюва" от около 1-2 седмици насам. А като се логна и натисна "Непрочетени публикации" ми дава празен списък - все едно брои за "нови" публикациите след последно ми логване (преди секунди), а не след предишното ми посещение във форума - преди дни/часове. С IE8 съм. Идеи?
Вчера имаше някои промени, които може би са довели до проблемите ти.
Вече не би следвало да има грижи.
Здр.Прави ли Ви впечатление,че доста хора пишат с огромен брой правописни грешки.Едно е да пропуснеш пунктоация,съвсем друго е да има от 5 до 10 правописни грешки в даден пост:Справка>климатици Дайкин>FTX50GVще ми стигне ли за 90м3.
Предлагам Ви да слагате печат НЕГРАМОТНО.
Справка форум на Фолксваген.
С пожелание за успех.