преди време публикувах една обява за продажба на компютър и компоненти и някакъв с прякор Mr.TECHNO искаше да вземе една памет писа ми,но аз не можах да му отговоря 10 дена,обаче аз реших да не я продавам тази памет и му писах,че му отказвам,и след това въпросния субект започна да се подиграва със стоката ми и даже ме обиди (не пазя съобщенията за да дам доказателства,за което ме е яд)цитирам "наври си паметта в г**а" иаз се ядосах и не му останах длъжник,в резултат на това този субект ми даде негативен отзив,и явно е близък със собственика на форума КрИс и той също ми е дал негативен отзив, и какво стана някакъв ем ще обижда ем отзив ще дава,а мене ще баннват заради това че съм обидил някой.
Не ме е яд за бана или за отзивите,а за това че някакъв си там хем обижда хем никой нищо не му е казал защото е както казват хората "дупе и гащи" със собственика на форума.
Не съм обидил,никой в този си пост просто изразявам възмущението си за такива "шуробаджанащина" в този форум и аз като обикновен потребител няма как да се защитя,освен да наруша правилата на форума,заради и което ме баннаха