Резултати от 1 до 3 от общо 3

някои от форума се имат за много важни

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2011
    Мнения
    11
    #1

    някои от форума се имат за много важни

    преди време публикувах една обява за продажба на компютър и компоненти и някакъв с прякор Mr.TECHNO искаше да вземе една памет писа ми,но аз не можах да му отговоря 10 дена,обаче аз реших да не я продавам тази памет и му писах,че му отказвам,и след това въпросния субект започна да се подиграва със стоката ми и даже ме обиди (не пазя съобщенията за да дам доказателства,за което ме е яд)цитирам "наври си паметта в г**а" иаз се ядосах и не му останах длъжник,в резултат на това този субект ми даде негативен отзив,и явно е близък със собственика на форума КрИс и той също ми е дал негативен отзив, и какво стана някакъв ем ще обижда ем отзив ще дава,а мене ще баннват заради това че съм обидил някой.
    Не ме е яд за бана или за отзивите,а за това че някакъв си там хем обижда хем никой нищо не му е казал защото е както казват хората "дупе и гащи" със собственика на форума.
    Не съм обидил,никой в този си пост просто изразявам възмущението си за такива "шуробаджанащина" в този форум и аз като обикновен потребител няма как да се защитя,освен да наруша правилата на форума,заради и което ме баннаха

  2.  
     
  3. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София
    Мнения
    9,247
    #2

    Re:някои от форума се имат за много важни

    Определено прекаляваш с нахалството!
    Въпросната тема, поради която получи негативен рейтинг като търговец си е тук, седи архивирана за да се вижда резила, който си сътворил:
    https://forum.setcombg.com/index.php/topic,50101
    От 3 дни тормозиш всички администратори на форума с нахални изисквания и изискваш внимание към особата си.
    С две прости думи - в този форум не са необходими продавачи, които пускат обява и в последствие по твоите думи: "аз не можах да му отговоря 10 дена". След като си пуснал обява - следиш я и отговаряш. Не са необходими и участници, които се обръщат към събеседниците си с "някакъв" или "субект".
    Противно на думите ти, и в темата, към която има линк по-горе, и в тази тема има упреци и обиди към други участници във форума, докато пряка обида към теб нито аз, нито никой друг е видял!
    Първият път беше баннат напълно резонно поради нарушение на правилата, както сам си осъзнал. Този път, обиждаш администрацията на целия форум с "шуробаджанащина" и куп други нелепи изводи!
    Отговорно те моля да намериш друга сцена, както за продажбите ти, така и за оплакванията ти. Тук не допринасяш с нищо за добрата атмосфера във форума, всеки твой втори пост е откровенно агресивен и нарушаващ правилата ни.
    Желая ти успех в търсенето на друг форум, удоволетворяващ високите ти изисквания.

  4. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2007
    Мнения
    3,750
    #3

    Re:някои от форума се имат за много важни

    Тази тема с линка трябва да бъде поставена в специален раздел- примерно заглавие "Бисери и Изумруди от форума" отдавна не се бях смял така, нали няма да банните Ненича завинаги? Подозирам огромен капацитет в него.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. Отговори: 12
    Последно: 09-07-14, 15:18
  2. Отговори: 3
    Последно: 27-04-13, 18:13
  3. Важни уточнения за форум Оферти
    От kod във форум Оферти
    Отговори: 0
    Последно: 28-09-12, 03:11
  4. Отговори: 3
    Последно: 09-04-07, 08:18
  5. Отговори: 8
    Последно: 24-03-06, 12:16

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе