Този раздел е специално създаден за обяви от частни търговци и фирми.
С абонирането за него, вие ще получите възможност да пуснете и управлявате напълно вашите оферти в раздела, като по този начин ще осигурите по-добра видимост в един по-подреден и по-добре организиран раздел, с повече възможности за управление и корекция на предложенията ви.

Можете да си осигурите възможност за пускане на обяви в раздела като от меню Настройки изберере Платени абонаменти

Във форум оферти важат ПРАВИЛА НА ФОРУМА и допълнителните НОВИ ПРАВИЛА на раздел "ПАЗАР" в SetCombG.com форуми с няколко изключения:
- Първото изключение е, че всеки търговец с абонамент за форум Оферти ще получи свой подфорум с името си, в който може да публикува до 10 едновременно активни теми с оферти докато е абониран. Търговецът може да пубикува оферти само в своя подфорум, а не в главния форум Оферти или в подфорумите на колегите му!
- Второто изключение е, че в раздела изрично са забранени коментари на цените на предлаганата стока.
- Третото изключение е, че администрацията на форума ви съветва да не смесвате потребителя, с който участвате във форума с този, от името на който ще публикувате и управлявате офертите си тук. Само и единствено за търговци, желаещи абонамент за форум Оферти препоръчваме регистрирация на втори, комерсиален потребител, от името на който да пускат и управляват офертите си.
Добре е ако регистрирате подобен комерсиален потребител да настроите добре профила му с всички атрибути и да добавите в сигнатурата си цялата необходима за връзка на потребителите с вас информация.

Задължително изискване към търговците, публикуващи оферти в този раздел е да предоставят в подписа си следната информация:
- Лице за контакт
- Телефон
- Email

При изтекъл и неподновен абонамент, администрацията на форума си запазва правото да заключи или изтрие темите ви с цел поддръжка на подреденост и непретовареност в раздела.

За всякакви въпроси допълнителни въпроси, свързани с този раздел, както и за първоначална конфигурация на подфорум след закупуване на абонамент използвайте формата за контакти в Свържете се с нас или мобилен телефон +359 877 616551