cska84
Аз изтрих темата ти, ако изобщо може да се нарече тема. За да ти я припомня и запозная останалите с нея, ще се опитам да я копирам тук.
-----------------------------------------
Fujitsu LT
cska84
Какво мислите за модела Fujitsu LT стрували си ? По добър ли е от LDC? И последно кое е по добро модел на 100 волта или Fujitsu LT ?
благодаря ви!
----------------------------------------
Отговор diksanal
Така зададен въпросът е много труден отговорът,защото има по лоши модели,а и има и по добри-трябва конкретика за точния модел,а не така общо,за да няма празни приказки.
---------------------------------------
Отговор cska84
конкретен пример е 9-ка и 12-ка Fujitsu LT за две стай едната е 12кв. м другата е 24кв.м или нови на 100волта на фирмата димели пак Fujitsu 9-ка и 12-к или същите модели LDC?
ако някой има други предложения нека да ми пише на ЛС или тук
Отговор Kasap
Има едно Fujitsu и то е Нокрия. И на 100 и на 200... даже и на 220, все си е Нокрия!
Отговор cska84
По конкретно цена модел фирма?
Отговор Kasap
По-конкретно - помещение, квадратура, изолация?
Отогов cska84
ПО горе написани ....тухла има изолация !
Отговор Jackas
Къде???
Темата ти е направо за кафата! За пъви път ли пишеш във форум?
Отговор cska84
за две стай едната е 12кв. м другата е 24кв.м.......Темата ти е направо за кафата! а теб слушали те главата?
Следващия път не ме питай дали ме слуша главата!
Седни, формулирай и си задай въпроса така, че да могат колегите, които се опитват да ти помогнат да придобият някаква елементарна представа! Подаваш информация на парче обръщайки темата в чат.
Ако темата беше останала щеше да има поне още 10-15 въпроса към теб, съответно още толкова кратки отговора от твоя страна. Смяташ ли, че на някой му е забавно да ти вади думите от устата?
Изтрих ти темата защото я намирам за безкрайно отегчителна и безинтересна, както за мен така, и за четящите форума.
Вслучай, че не знаеш как да пуснеш тема, тази може да ти послужи за пример
https://forum.setcombg.com/index.php/topic,52562.0.html
Достатъчно е да прочтеш първия пост. Предполагам, че ще ти стане ясно. А, ако те мързи, нямаш време или по някаква друга причинина не искаш да го направиш, отиваш в магазина и те мятат на черешата.