Опааа, темата стана "Кой е антиФейсбук настроен?" .
Опааа, темата стана "Кой е антиФейсбук настроен?" .
@Tommorow @Jackas
може, има скрита функция долу някъде в дясно, от "помощ".
Минаваше се през огън и вода, докато го изтриеш, но си признавам, че не съм тествал да влизам на ново, за това не мога да бъда напълно сигурен, че е изтрит.
@ops5
само изказваме мнение, само мнение човече.
Може да се трие, ако трябва ще поровя да видя как точно.Първоначално публикувано от fXOrange
Аз мисля да спрем със закачките с теб
Изглежда си благ човек, по добре да
Няма триене....
Всичко остава в базата... Дори и след "изтриването".
Всеки мераклия може да си поиска от страницата на фейсбук да му пратя данните които имат от него във зип формат. На мен ми дадоха линк и изтеглих 44 мегабайта хистори какво съм правил
Е не съм си и помислил, че като си изтрия акаунта, те ще изтрият всичко. Ясно,че ще си запазят инфото за себе си .Първоначално публикувано от glowndark
Съмняваш ли се. Информацията на няколко милиона потребителя е много по-ценна от рекламките които се въртят. А като се има в предвид и каква информация има - от име и фамилия до мобилен телефон. През много информация за поведението, вкусовете, познати, приятели....Първоначално публикувано от ops5
Направо свят да ти се завие....
Абе ако си криминално проявен, ФБР събира информация за теб, ако си редови гражданин - Фейсбук - или ФБ
братовчеде моите можеш ли да видиш дали си стоят?Първоначално публикувано от stenly
@ops5
оффф, ча си допълня поста, че одеве ми говореха на главата и не можах да се съсредоточа, както трябва.
Начи не съм толкова наивен да си мисля, че като съм успял демек да изтрия присъствието си в тоя сайт, съм променил и базата и данни.
Въпросът не се състои в това.
Мене не ме влияе какво пазят и какво не. 1 защото не съм бил толкова глупав, за да си ползвам името и фамилното, нито валиден мейл (мейлът беше направен специално, за фб).
2 пък и да бях постъпил, както всеки човек, пак не ми е зор.
Най вече което ме интересуваше е, да се махна и да не се връщам повече.
При тестове, демек запитване на мои приятели, се оказва, че няма и помен от мен, което ме задоволява.
@stenly примерно би потвърдил, като погледне в приятелите си, @FearMe също, въпреки, че той е анти, като мене.