Нормалното поведение е на тесен екран менюто да става на хамбургер.
Подозирам, че е "средно трудно".
пример: http://www.ymc.ch/wp-content/uploads...ger_opened.png
Нормалното поведение е на тесен екран менюто да става на хамбургер.
Подозирам, че е "средно трудно".
пример: http://www.ymc.ch/wp-content/uploads...ger_opened.png
Имаше проблем с логване и пароли в актуалния Дайкин скин - мисля, че е оправен.
Казвайте ако забележите нередности
При редакция на пост, нещо зацикля и не може да се запише редакцията, а излиза надпис "излизане от страницата", след което виждам, че текста ми излиза два пъти.
Супер е форума, оставете го така.
На 24 инча е безумие да е на цял екран.
От толкова много потребители само 2/3 изразяват несъгласие - след по-малко от седмица ще са забравили преди как е било.
- - - - - - - - - -
Каква им целта на тия цифри?
само 2/3 изразяват несъгласие == двама, трима изразяват несъгласие
Грешката на българския меринджей, е че няма мярка и усет, за да уцели баланса който ще му донесе печалба. Рекламата трябва да е сдържана и направена с финес. А като се буташ в очите на хората се получава точно обратното.
п.п Вчесто да се рекламирате, смъкнете цените или поне оставете миналогодишните си боклуци на същите цени.
пп х2 Да направим една анкета дали рекламата на Дайкин не се е обърнала в антиреклама
Това писание, освен, че е с просташка осанка и показва липса на достатъчно изразни средства, необходими за изказ на теза - към мен ли е насочено, към Дайкин ли или просто се изказваш?
Имайте някаква мяра и не акайте в къщата на домакина - на гости сте, изисквайте любезно отношение и съблюдавайте уважение към стопаните моля
ПП - Наистина не разбрах дали е към мен, ако е - заповядай с оферта за "реклама с финес" в темата или на лични. Ако нямаш такава - не пълни темата с излишен товар.
Ти в отдел маркетинг на Дайкин ли работиш?
KI_YOOU, да кажем, че да от има няма 20 години, но на практика - има ли значение къде работя, необходимо ли е да ти давам отговор и смяташ ли, че имаш необходимите доводи да ми задаваш подобни въпроси?
Първият ти коментар беше лишен от смисъл и усет, втория... не знам как да го коментирам.
Моля, прочети името на темата и се придържай към същността й.
Напротив, първия ми коментар изразява мнение и то е, че прекормената реклама дразни потребителя, освен това не беше носочен към теб, а към рекламиращата се фирма. Следвящия коментар беше отправен лично към теб и до някъде се оказа реторичен въпрос. Впрочем, бърка ли те да се държиш по възпитано и не толкова нападателно към обикновенте потребите "гости"? Все пак без тях сигурно щеше да ви е скучно.
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Толкова семпла и не натрапчива реклама да правите на въпрос е смешно.
Но нали българина го е страх най-много да не настине или да се прекара - в случая да се прекара да гледа реклама без той да печели директно то това.
Ако съдиш по себе си - може! Ама не ни вкарвай в твоето битие моля!
Хич и не ми пука за рекламата а за свитото поле на форума - доста се ограничи полезрението и това не ми допада! Щом нямаш грижи с визията какво пишеш тук?
Апропо 2/3 е някъде към 66.6666... а не както го изкара 2 или 3-ма - да ти имам логиката.... че и заключенията!