Ясно...Напускам форума до 28.6.
Ясно...Напускам форума до 28.6.
Минавате на черна тема и рекламите изчезват....
Това което остава от форума специално на лаптоп с екран 17 инча и резолюция 1600х900 е доста ограничено.
https://drive.google.com/file/d/0B64...w?usp=drivesdk
Сега вече конкретен ли съм?
Ако токущо е правена някаква промяна, нещо се бъгна при мене на телефона. Като зумна за да се чете не мога да стигна до личните.
- - - - - - - - - -
Така, на вграденият браузар на телефона като се зумне и се мести на ляво/на дясно за да се чете форума, най-горният ред където са 'Нови мнения' ,'Активност' и т.н. не се мести заедно със страницата и така примерно след 'Календар' при мене остават недостъпни. Като няма зуум всичко се вижда, но няма как да се кликне толкова малко бутонче....
при мене с тия космонавти, под 1920х1080 положението е зле. Всичко е малко, да не говорим, за горе лентата с бутоните, че трябва да си сложа двойни очила сега. А поста на Александър, трябва с лупа да го чета. Не обявявам претенции, щом е за 1 месец и трябва, значи ще изтърпим. Ама моля да не се прекалява също.
Мм, има си мобилна версия за телефон?
Хмм, прав си. За лентата... нямам решение в момента, обаче шрифта в постовете наистина не съм актуализирал според модерните изисквания и е като едно време, по-дребен - сега ще го вдигна малко.
В Tapatalk рекламите ги няма, за радост.
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Сега вече се вижда добре.
Ами поиграх си 2 часа с фонтовете и разстоянието между редовете - мисля, че сега е като на стандартната тема.
Надявам се да е четимо в момента и да е достатъчно удобно.
Сигурно може да се направят още подобрения, но честно казано не ми се отделя много време в нещо временно - кажете все пак ако имате конкретно предложение как може да стане по-добре и по-удобно за четене или забележка.
Лично аз не виждам съществена разлика в момента, текстът се събира на почти същото място, реално страничните ленти, на които сега има реклама на Дайкин не пречат на комфорта след като се свикне.
ПП - Без да налагам мнение, след увеличаването на фонта и лайн спейсинга, на мен, на 1920х1080 сегашната визия ми е по-удобна за четене защото редовете са по-кратки и съответно има по-малко въртене на погледа по хоризонтала. Наистина не виждам съществен проблем с удобството на ползване.
...а как да се премине на мобилна версия след като е била отказана един път вече...
Ами:
1. Долу, вляво на десктоп версията има падащо меню за избор на скин - избери оттам Mobile
2. Изтрий кукита и кеш на браузера на телефона - трябва да зареди по подразбиране мобилния стил
Благодаря!
П.П.
На хромският браузър на телефона е добре, само на този вграденият е така.
шрифта е по едър сега. Мога да махна вторият чифт очила вече. :D Но горе лентата е същата. По добре не пипай нищо повече, за да не стане някоя беля. Всъщност, ти най добре си решаваш.
Уууф, да - горната лента не ми се пипа - трябва цялостен редизайн, там си спомням че навремето седмици си играх за да я направя толкова тънка, че да е удобна залепена винаги горе да седи.
Иначе в информацията - темите и дискусиите фонта е 1:1 със стандартната тема