Ами редактирай го и стави само най-важното.
Ами редактирай го и стави само най-важното.
Оставил съм най-важното, дори имах желание да отворя още две колонки с два показателя за картината(вероятно 2000 символа)..,а има и няколко реда за допълване -това са около 1500 символа.
Ако напиша и въведение(intro) към таблицата то крайната стойност ще гони 85-90 000 символа.
Кому е нужно това цялото нещо?
Просто постави линк откъдето го вземаш?!?
Таблицата е събрана на базата на информация от над 30 линка. Редовно я допълвам/опреснявам.
Админа е задал ограничение от 3 дни, в което може да се редактира един пост. В други форуми това ограничение липсва или започва от 15 минути...
https://forum.setcombg.com/lg-%D1%82...tml#post779070
@hristoslav2,
На твое място щях да си го хостна при мен и да слагам тук само линк.
Така ще можеш да форматираш съдържането с каквито искаш тагове. Да го променяш по всяко време. И да не зависиш от никакви ограничения.
Bibi
Няма проблем ако ми плащаш хостинга...
Има някакъв проблем с форума. Дава ми непрочетени мнения в тема, кликвам на първото непрочетено, връщам се в под-форума и темата пак свети непрочетена. Кликайки отново на бутончето за първото непрочетено мнение ме пренасочва към последното мнение в темата, което вече съм прочел.
Наистина има проблем ---> с firefox ,като вляза в някои теми въобще не може да се движи с мишката .С Edge и IE няма такива проблеми.
Уфф, и при мен има някакви проблеми...
Пробвайте с изтриване на кеша на броузера макар че.. това не е правилно решение, ще помоля etg да рестартира сървъра днес по някое време.
Аз имам и някакъв проблем с cookies.
Освен това числото за брой непрочетени мнения постоянно ми примигва - преди да се актуализира, за миг изчезва.
Мисля, че е нещо със сесиите. Не мога да се логна от първия път.