Пускам ping forum.setcombg.com -l 1400 -t и при крашване, нищо не се изписва...Само едно и също....
Пускам ping forum.setcombg.com -l 1400 -t и при крашване, нищо не се изписва...Само едно и също....
Може да греша, но в Мозила това съобщение има ключ "dnsNotFound". Което води до други експерименти. Можеш да опиташ да дефинираш в рутера втори DNS Server. Примерно 8.8.8.8
Би, той си нямаше нарочени DNS-и въобще... Сложих му Google-ския.
Саше, рапортувай сега дали има промяна след интервенцията.
Edit: Кофти... пак го правело... Дадох една portable версия на FF, да видим дали не е от него. Инак гледам Coolbox е доставчикът - те им се водят гъзарският ISP в района, скоростта е сериозна... Надявам се да се окаже, че е омазан браузърът някак. Макар да не ми се вярва, защото докато пипах с TeamViewer, загубих връзката веднъж за 20-на секунди, което оневинява браузъра. А Сашо го вижда във форума само, предполагам защото просто е по-често тук. Знам ли...
Този пост е редактиран от Karata; 01-08-18 в 08:38.
Добави във файла hosts , който се намира в C:\Windows\System32\drivers\etc следния ред :
31.13.216.196 forum.setcombg.com
Файла може да се отвори с Notepad.
Не, няма да се справи с това човекът. Може довечера да направя и това, макар да не вярвам Google да не знаят Setcom![]()
Круме, довечера ще седна пред компа и оставям компа в твои ръце. Сега използвам друганта лисица, проблеми няма.
Бива. Но си пробвал твърде кратко време. А и проблем с Firefox няма как да обясни, че връзката ми се загуби за известно време, докато бърничках. Дано е било случайност, де... Имам известни резерви - не съм убеден, че проблемът ще се реши с другата версия на браузъра.
Пусни едно сканиране с Malwarebytes и ресет на браузъра...
Пинга трябва да се джурка продължително за да хване евентуално има ли прекъсвания на свързаността. Може паралелно пингове до доставчика ти и до рутера ти за да се види къде прекъсва евентуално.
Сигурно няма никаква връзка, но и аз имам подобен проблем. Не конкретно с форума.
Работя денонощно с RDP към офисния ми компютър и от около седмица взе чат пат да ме разкача за около секунда, после си тръгва.
При това flushdns ми се струва, че ми помага, освен ако не е някакво съвпадение (И от двете страни съм с Windows 8.1)
Имам 2 DNS-а. Някаква много модерна вреда е това. От години ползвам същите среди без грижи.
За постоянен ping полвам WinMtr, че е по-лесно. Може и на Сашо да му допадне.
Излиза някаква реклама и ми скрива горната лента на форума, когато съм влязъл от телефона със самсунгският браузер.
От телефона или от форума е този рекламен банер.
Screenshot_20181224-084815.jpg
Screenshot_20181224-084750.png
Качи си някой адблокер и ще се оправи.
При добавяне на линк към дума. След това всичкият текст продължава да сочи към този линк не може да се изключи.
Опит ето
как.
продължава линка
Как да създам хиперлинк?
ето така:
[ url=http://www.sait.com/moeto.exe ]цъкни тук[ /url ]
всичко това без интервалите ще се визуализира само като текста "цъкни тук",
който ще препраща към файла moeto.exe в сайта www. sait .com