Ами... легендата си е в сила за всички теми - реално те са със стандартни икони, сменени са само на главните форуми.
А и като идея е същото - ако е сивичко и незабележимо - няма нови мнения. Ако е цветничко - има
Ами... легендата си е в сила за всички теми - реално те са със стандартни икони, сменени са само на главните форуми.
А и като идея е същото - ако е сивичко и незабележимо - няма нови мнения. Ако е цветничко - има
Надявам се да са станали, както трябва и като резолюция. Ако ли не, утре ще си поиграя повече и ще ги постна.
edit: Крис, направих по една икона за мобилната версия и за тука, в PNG формат са, но мога да ги форматирам и в ICO при нужда. Ако има някакви други несъответствия посочи ги, за да се коригират.
cecefc3a1ba02455.png 16a6ac1c7e563b09.png d53ef61a5d440aa7.png c95a708e6999b8e1.png
edit2: От тук, тук, тук и тук може да изтеглиш иконките в .ico формат.
Този пост е редактиран от gnf; 27-09-12 в 16:41.
ето за това става на въпрос - преди го имаше най долу на страницата без име.JPG
Виждам, че имаме "бутон" "Like"... Защо да нямаме и "dislike"? Нещо като палците в hardwarebg.com.
При мен новите постове излизат с 2-3 часа закъснение!
Преди ъпгрейда се появяваха моментално!:rolleyes:
Забелязвам, че RSS емисията вече подава данни. За което благодаря!
За сега праща само новосъздадени теми, а не и нови постове, но е крачка напред.
Почовърках я малко, има още какво да се прави, но възможностите като цяло са ограничени май.
Зависи къде. На болшинството места, например линка нови постове излизат на момента.
На други места работи система с кеш, която ги обновява веднъж на час.
2-3 часа не може да има закъснение никъде.
Защо писмо на ЛС постоянно ми излиза като непрочетено, макар аз да съм го прочел? Благодаря!
Мм.. не знам, нямам идея. Едно конкретно съобщение ли е?
Да, последното. Постоянно пликчето е затворено аз го прочитам и то пак е затворено. Като си отворя ЛС имам едно не прочетено... странна работа.
мога ли да соритирам темите с малки зелени стрелички в НОВИ постове да са ми най-отгоре?
има ли бутон за информиране на модератори ?
Бутон за информиране има - триъгълника с удивителната.
Сортирането можеш да настроиш в настройки.
Blue1... не знам, нищо не ми идва като идея. Изтрий го? Дали проблема е в конкретното съобщение или винаги в последното? Отначало имаше някакви проблеми с прехвърлените, но при мен вече изчезнаха и с новополучените през този форум всичко е ОК.
Изтрих го! Сега вече ми излиза, че имам 81 непрочетени лични съобщения, макар, че пликчетата им са отворени. За съжаление май ще трябва да изтрия всичко.
Това е проблем със стари съобщения.
Показва ти по 50 на страница.
Маркирай внимателно всяка страница и задай, че са прочетени.
И ще се оправи. Просто не си маркирал съобщенияа като прочетени, не знам какво имаш предвид с отворени и затворени пликчета, но там е проблема.
Логично е новия форум да не знае, че си си прочел старите, импортнати съобщения...