Ето за коя опция се боря:
Instant New Thread Notification - vBulletin.org Forum
Може да е полезна и за тези, които модерират раздел.
Ето за коя опция се боря:
Instant New Thread Notification - vBulletin.org Forum
Може да е полезна и за тези, които модерират раздел.
Искам да пратя лично съобщение а не мога правя настройки не става земете вие направете нещо аз не искам да правя десетки надтройки ,за да ползвам хубавия форум,който развалихте с ваще нововъведения пфуу
няма как да е развален. Това не е избор, щото по се кефим на новия интерфейс с нови функции, а си е ъпдейт. Трябва да го кажеш по точно на вБюлетина това.
https://www.vbulletin.com/
Напълно безмислен мод, дублиращ вградената функционалност. От модераторска гледна точка е още по-ненужен.
Сподели на какво точно искаш - абонамент за логически задачи ли ти трябва, който да включва не само теми, в които си писала, а всички теми, в това число и новозапочнати?
С риск да прозвучи грубо - обърни внимание колко неграмотно си написал този пост.
Моят съвет е - отдели на него достатъчно внимание да го приведеш в лицеприятен вид, отдели после същото внимание на профила си и току виж се получат нещата при теб както се получават при всички други
Аз лично нито мога да ти помогна защото не в случая проблемът не е в софтуера, а в човека зад клавиатурата.
Направи си труда и да прочетеш внимателно поне тази тема, ще намериш решение на немалко от така наречените ти проблеми.
А дали ще е много голям проблем да се разреши BB и img в подписите?
Мисля, че става безмислено шарено и отвличащо вниманието - ако има интересна снимка - нека се покаже в пост, а не по 20 пъти на тема...
Разбира се, проблемът не е технически, а.. управленчески и винаги подлежи на преразглеждане при разумни аргументи.
Може да пратиш и на лични с какво BB code или картинка, която би сложил в сигнатурата си ще бъде полезна на останалите посетители.
Дълбоко се съмнявам, че нещо е в състояние да навреди на облика на форума. Но това с управленското решение е достатъчно.
Благодаря за отговора!
Опитвам се да следя не само "Логически задачи", а и още 4 форума.
Използвах сега съществуващите функции и най-доброто, което постигнах е веднъж дневно да получавам писмо: "В едикой си форум има 0 нови теми и 0 нови постове."
Вместо това бих предпочела да получавам писмо в реално време и то само за създаването на нова тема.
Мога да постигна същото с подходящ RSS, но още не знам как да следя емисия само за избран списък форуми.
По въпроса за подписите - не, че е от съществено значение, но ако има линк в нечий подпис, ще е добре той да може да се клика. Както е например твоя.
Доколкото видях има персонална настройка подписите изобщо да не се показват.
P.S.
Ако на някой му трябва, ето как трябва да изглеждат линковете към такъв частичен RSS:
https://forum.setcombg.com/external.php?type=RSS2&forumids=44,49
Този пост е редактиран от Bibi; 20-09-12 в 09:47.
Сама казваш, че има RSS и че дава необходимата функционалност. Защо тогава трябва да се товари сървъра с дублираща функция и изпращане на още няколкостотин мейла ежечасно???
10 човека искат да следят по 4 форума, във всеки се пуска по 1 нова тема на час - хипотетична ситуация, която е напълно нормално да се случи.
400 мейла на час, 12 активни часа на денонощие - 4800 мейла по 30 дни 145 000 мейла месечно. За 100 потребителя. Ами ако станат 200 тези, които го искат? И останалите, които искат мейл само за теми, в които са писали?
Ехо - има някаква екстра... Социални групи - нещо като групи по интереси, които май не са видими за нерегистрирани.
Направил съм група за любителите на малцово уиски - който има възможност - да огледа и да препоръча на потребителите.
Там също не знам какво е положението с правата на всяка от групите - имаше настройки ама не съм ги гледал, та не съм наясно кой може да прави и управлява групи, кой може да ги модерира итн...
Групите са в горния тъмносин ред с много линкове:
https://forum.setcombg.com/groups/
Моля за информация - виждате ли ми сигнатурата?
Моля за отговор от човек от всяка група - Novice, Junior Member, Member, Senior Member.
Благодаря предварително.
Това виждам аз.::..|Сигнатура тест|..::
BTW, какво става с аватар-ите - имам ли право на аватар или не?
Екстра, благодаря ви.