Здравейте!Точно за този форум някой е предлагал да се трият теми,които са минали 30 дена и не са активни!Защо?!А ето аз имах 2 теми и за 4 дена изчезнаха,това политика на форума ли е или някой си прави каквото си поиска за да създава конфликти.Дори нямам никакво наказание или предупреждение в моите съобщения на лична -не съм обил или да съм се скарал с някой и ето сега съм само наблюдател в този форум дори не си виждам темите които съм пуснал а трябва само да набюдавам теми,които не ме касаят-това означава, че съм излишен!Пиша към админите на форума теми не е хубаво да се трият защото дори и 4 месеца да минат този който е предложил нещо за продаване ,все на някой ще му потрябва а ще се окаже че няма да го има!На мен ми се е случвало да копувам някои неща именно от такива потребители на които темите им са от 4-5 месеца!И още нещо -защо две от темите ми бяха обединени в една това е смешно ..това означава че в търсачката някой ако напише че търси това което предлагам никога няма да го намери и автоматично моята обява става един обикновен спам!Моля админите да обърнат внимание на това!С най допри пожелания на всички и лек ден!