Здравейте!От доста време насам чета темите отдолу,нагоре/отзад,напред,т.е последното мнение при мен е първо.Преди време го оправих някак си,знам ,че беше нещо елементарно,но става вече час не мога оправя.Помагайте,че четенето така е много досадно
Здравейте!От доста време насам чета темите отдолу,нагоре/отзад,напред,т.е последното мнение при мен е първо.Преди време го оправих някак си,знам ,че беше нещо елементарно,но става вече час не мога оправя.Помагайте,че четенето така е много досадно
Настройки -> Моя акаунт - Общи настройки -> Режим за показване на опциите - Режим за показване на темите -> линеен, първо най-старите
Да използвам темата..
Кой и защо ми изтри поста????
Откога Сони имат думата по нечии публикации тук? Искам името на човека който е поискал това!
Възстановете ми поне таблицата!!
P.S.
Предайте на Сони България че информацията я има вече в 11 форума
- 2 френски
- 1 немски
- 1 гръцки
- 1 турски
- 2 руски
- 1 италиански
- 1 полски
- 1 датски
- 1 английски
Там няма цензура и слугинаж както в този форум!!!
Този пост е редактиран от hristoslav2; 17-02-16 в 23:47.
За първи път съм напълно съгласен с теб!
Който иска официална информация да 'оди на сайта на сони. Това е форум за споделяне на лични мнения и знания.
..и кой е тоя модератор, дето даже и ника си не пише? може би му е по-удобно да остане анонимен? защо, щом смята че е прав....?
Някой си е влязъл в ролята и е наложил цензура, но кой е той... и защо не се показва само код може да предскаже, извинявам се да подскаже
Информацията може да я има и в 101 други форума, всеки отговаря за това, което публикува.
Целта на форума ни не е да се конфронтира с производители, а напротив, да работи в синхрон за да е полезен за потребителите.
Получих мейл и телефонно обаждане, ето част от съдържанието:
Искаш името на този, който е поискал редакцията - заповядай.Публикуваните материали /вкл. и коментарния текст под тях/ са взети от вътрешнокорпоративна презентация, която е неправомерно изнесена в публичното пространство, тъй като съдържат необявена и строго конфиденциална информация.
В потвърждение на казаното по-горе, мога да изискам официално писмо от компанията, но като PR агенция на компанията в България разчитаме да уважите нашата най-искрена молба да свалите тази конфиденциална информация.
Разчитаме на Вашето разбираме и оставаме в очакване на Вашия отговор възможно най-скоро.
Ralitsa Zaharieva
111 Bulgaria blvd., bl. F1, ap. 2,
Sofia, Bulgaria
t: +359 2 892 45 23
f: +359 2 892 45 11
m: +359 888 56 30 31
zaharieva@broksvision.com
Manager PR Department
Broks Vision JSC
Всеки може да се свърже с госпожата и да обсъди мотивите за искането й.
Както и да направи контакт на по-високо ниво, където да предостави информацията за това, кой е поискал премахването и да помоли за обяснение и позиция.
Но моля, не прехвърляйте цензурата във форума - SetCombG Форум е сериозен източник с дългогодишна история, който не допуска неправомерни действия.
Не знам какво очаквате като адекватни действия при подобна информация, ако смятате, че е редно да се пренебрегне официалното искане... съжалявам, аз съм на друго мнение.
В случая имам искане от официален представител на производителя за България - абсолютно нормално е информацията да бъде свалена.
За мен коректността в онлайн пространството е от високо значение. Аз съдействах на представителите на Sony, преди 10 минути им изпратих мейл с линк към дискусията тук с искане да се включат и да обяснят позицията си и адекватността на искането си.
Аз съм този, който премахна технически информацията след постъпилото искане, отговорността за премахването й е на г-жа Ралица Захариева и очаквам от нея същата коректност, която получи от мен и включването й в темата.
ПП - В поредния аграрен опит за обида на форума и използването на определението слугинаж - официално заявавям, че SetCombG Форум няма абсолютно никаква връзка, приятелски или финансови взаимоотношения със Sony, тази агенция Брокс Вижън, която чувам за пръв път или цитираната по-горе госпожа.
Решението ми за премахване на информацията е взето, защото смятам, че представителите на Sony имат правото да изискат свалянето на открадната информация, а не защото така би било по-удобно и ще доведе до някакви облаги!!!
Разбира се, имам и надежди, че коректното поведение ще доведе до участието на официален представител на Sony във форума, който в бъдеще ще е полезен на всички ни с публикуването на официална, актуална информация и отговори на въпроси. Което предполагам няма да се случи, но... надежда винаги има.
Отдавна си тук, надявам се да си на мнение, че това наистина е така.
В случая все пак става дума не за споделяне на мнение, а на информация, за която собственикът й има претенции, че е получена неправомерно и не дава съгласието си за разпространението й.
В правилата на форума не пише ли, че собственикът не носи отговорност за съдържанието в темите? Във всеки западен форум, това е точка номер 1
Каква е връзката, че не схващам?
Някой да е търсил отговорност - не. Търси се съдействие.
Или викаш - пишеш си, че не носиш отговорност и оттам нататък, независимо кой какво ти сигнализира - пей сърце, не е необходимо да взимаш мерки щом си написал...
Хайде малко по-сериозно моля и с мисъл преди да пишем
Kod каква е връзката между въпросната агенция и Сони? В ролята на каква се явява г-жа Захариева, официален представител ли е, за да изисква снемането на информация от този форум.
Написано е в цитирания пост - да, агенцията е официален PR представител на Sony за България.
Получих и отговор на искането ми за участие на представител на Sony в темата, който да обясни защо е отправено искане за премахване на информация - то е видяно и препратено към съответния отдел на фирмата с молба за бърза реакция.
Връзката е, че отговорност за публикуван пост би трябвало да носи автора, което означава той да вземе решението дали да го свали или не. Ако госпожата търси съдействие, си има начини да се свърже с автора и да се разберат по въпроса, как така конфиденциална информация е достигнала до публичното пространство и защо тя трябва да се свали точно от този форум, а от другите - не. След като публикацията не засяга сигурността на държавата или финансовата стабилност, не смятам, че е необходимо да се действа толкова прибързано и да се заобикаля автора. Опровергайте ме, ако греша
Как повече да те опровергая - информацията е премахната - ето ти опровержение.
По отношение на басните как автор на поста носил отговорността за написаното и той решавал дали да го махне - това е толкова абсурдно, че ме навежда на мисли, че трябва да се позатегне дисциплината малко тук за да се доближим до добрите практики на колеги
Преди години, форумът ни имаше проблеми с популярен бранд заради някои неправомерно публикувани неща. Кой мислиш го отнесе - който ги е публикувал ли
Преди още повече години, имаше проблем с един вече забравен и по-скоро непознат за нови членове след 2006-та година раздел с 30000+ поста. Пак предполагам си на мнение, че отговорността за него е на хилядите, писали там.
Не знам наистина какво обсъждаме.
Има официално искане - взети са необходимите мерки.
Ако някой от Sony прояви коректността да се включи и обясни позицията би било чудесно.
Ако не - case closed, обсъжданията не виждам до какво положително действие биха довели.
Ще съм благодарен оттук нататък да се въздържате от неполезни коментари - публикувани са контактите на поискалия премахването, пренесете дискусията на правилното място моля.
Извинявам се ама от постнатото аз виждам само искане от някаква PR агенция , обявяваща се за представител на Сони и искаща да се премахне уж конфиденциална информация (?!?!) ... и всъщност официално от Сони има ли такова запитване/изискване ?
С цялото инфо в най-различни сфери в интернет такова искане ми се струва ... да кажем леко странно - все пак всеки ден се пускат хиляди постове/инфо за все още не излезли продукти ... Пък и не става въпрос за кой знае каква тайна и кой знае какви секретни продукти , след като са минали няколко изложения и новите модели всъщност са ... показвани ...
п.п. Все пак вие сте в правото си да вземете каквото сметнете за необходимо решение , но за мен в случая искането е най-малко странно .
Този пост е редактиран от svetlio1; 18-02-16 в 20:04.
Нито един админ в друг форум не е изтрил информацията!
За г-жа Захариева, първата публикация с информацията изтече още на 11 януари и публикувана на 9 февруари(от германец, който следи всичките ми публикации и често ги копира), но нарочно не я публикувах тогава, защото исках поне някакво частично потвърждение, което намерих в няколко публикации в нета.
https://www.youtube.com/watch?v=fqiQV85P4b8
на изложението е представен модел с яркост от 4000cd/m2, и 1000 зони на подсветката, който обаче е прототип.......
https://www.youtube.com/watch?v=TDQZ1H1l8Aw
Разговорът с Фил (към края / до около 39:00) показва следното: - подсветката е прототип, който в момента не е включен в някакъв продукт. Но може би ще бъде включен в модела ZD9 ?
Sony's prototype TV has 10x higher brightness than conventional LCD TVs - FlatpanelsHD
Мадамата нека да се обърне към централата и там да си направят разследването, кой е виновен за проблема с изтичането....а не да атакува форуми.
Фирмата, по-добре да вземе да направи една презентация на новите модели. Но не стандартната, пълна с маркетингови заглавия и трикове..тип бла-бла приказки за да отбием номера.
Чудя се дали да направя една във форума(на базата на наученото до момента) в която ще атакувам почти всичките им технически решения...и рекламни трикове.
Крис? Нещо напротив да си направя в темата за Сони нова таблица с ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ ??
Този пост е редактиран от hristoslav2; 18-02-16 в 21:23.