Kak тъй без Виндовс !!!!
Зетле съжалявам ама ми приличаш на приятелката ми която е учителка по английски език и като и заговоря на с компютърни термини и са изправя косата.
защо ли ами защото както го пиша на кирилица така си го произнасям и на Български ПЦ и Виндовс са просто класика как тъка без тях. ами къде щяхме да сме без думата <font color="red">компутер</font id="red">
Просто си го кажи ВИНДОВС когато си ядосан от поредната мизерия на гадния <font color="red">виндовс</font id="red"> мен поне ме кара да се чуствам по добре.
[!]Винодвс[
]ВИНДОВС[:D].
а иначе когато се налага си говоря доста правилен английски но докато съм в България и си говоря с Българи мога да си казвам на думите както си искам на които не му харесва може да ме игнорира къФ му проблема.
Добре че <font color="red">линуь</font id="red">(линукс) не е толкова популярна при масовият потребител защото линуь наистина звучи гадно, но ЗА БОГА БРАТЯ
КАК ТЪЙ БЕЗ <font color="red">ВИНОДОУС</font id="red">
или
ФъТъПъ
Автора се извинява предварително за доспуснатите правосписни и стилистични грешки. чак накрая има една запитайка( наи сетне го намерих и тоя бутон от клавиатурата)