Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 51

Проблем заради "Проблем с форума"

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2000

знание=брой_постове=хух... ай ся глупости :Р

а, ако Крис седне да пише нови asp модули за форума - обещавам му доживотна песния в бира

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Dockera - написал съм ``не казвам че хората с по-малко мнения знаят по-малко!`` []

ама пак не четете...

а за какво се броят постовете тогава? много хора само и само за да имат +1 пост пишат простотия след простотия ...

4. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Постовете си ги има в Snitz Forums, да не мислиш, че някой допълнително си е играл.

Ай стига с тая тема, броя на постовете виновни, звездичките виновни и т. н.

Тъпотии ще се пишат със или без брой мнения.

То трябва да си много наивен, че да си мислиш, че броя на постовете прави рейтинга. Нямам предвид Разкатан или който и да е ...

Има хора във форума, които за мен са култови участници.

Няма да казвам кой, но единия има 40 мнения.

И човека си е супер професионалист, наложи ми се два пъти да го моля за помощ и двата пъти ми даде перфектни отговори.

Форума е затова, при проблем да знам към кого да се обърна.

Въобще не ме интересува броя на мненията ...

5. Member
    Тук е от
    Jul 2002

Та така... i'm back from outer space ... които ме помнят - Здравейте!!, които не... епа здраве да е...

Гореспоменатите проблеми свързани с това, че всеки пише колкото и където си иска без мярка, бяха една от причините да не пиша доста дълго време...

Точно поради тази причина гласувам *ЗА* добавянето на рейтинг във форума... изпитвам някаква привързаност към това място, и сърцето ме боли като виждам какво става с него...

6. Member
    Тук е от
    Dec 2001

ама пак хич не четете!!!!

Пак ви питам - За какво се броят постовете ?!

7. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

Pa3KaTaH ти ме кефиш обаче ...

Еми ей така броят се, трябва ли да има някаква супер важна причина за това.

Тебе бърка ли те нещо броенето?

Ама сульо и пульо се борели за брой постове.

Ами отваряш му профила, виждаш по кои теми се изказвал, ако те кефи прочиташ му и постовете и толкова.

Е от десет теми, ако не можеш да схванеш кой е ламя и кой има понятие за това, което пише ...

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2001

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Pa3KaTaH ти ме кефиш обаче ...

Еми ей така броят се, трябва ли да има някаква супер важна причина за това.

Тебе бърка ли те нещо броенето?

Ама сульо и пульо се борели за брой постове.

Ами отваряш му профила, виждаш по кои теми се изказвал, ако те кефи прочиташ му и постовете и толкова.

Е от десет теми, ако не можеш да схванеш кой е ламя и кой има понятие за това, което пише ...

<div align="right">оргинално мнение на Malone</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

бърка ме []

точно това направих днес - на доста хора прегледах къде са писали... да не почвам с никовете []

И спирам да пиша за това,

казах си мнението, мисля че го обосновах []

<font size="1">ps

Малоне, `ти ме кефиш` [] - недей така бе ;P кой знае какво ще си помислят хората ))))</font id="size1">

10. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

<font color="teal">//offtopic

Никой нищо няма да си помисли ...

Сложил си си снимката и от 100 километра се вижда колко си непривлекателен ...

[:D][:D][:D]

Шега е това, не се коркай ...

//offtopic</font id="teal">

11. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Възхищавам се на "желязната" ви логика, че по това кой колко е драскал се съди за компетентността му. Хайде да направим така....ще се напъна и за два дни ще оформя 300 поста в друга секция, различна от "дъра......"После ми поискайте съвет как да си сглобите компютъра и като ви изпиша една страница с глупости - повярвай ми (защото съм се развихрила в хардурер, например)

Я стига сме си губили времето. Видяхте, че нямаме отзвук за рейтинга. Хората явно си имат и друга работа, освен тази да се занимават с нашите прищевки. Освен това мене ми писна да си анализирам поста преди да го изпратя. След като има догми в "дъра бъра" - ми напишете едни правила, закачете ги отгоре и поне човек да знае на каква тематика може да пише и до къде да се простира.

12. Senior Member Аватара на breiii
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    София

//offtopic

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Никой нищо няма да си помисли ...

Сложил си си снимката и от 100 километра се вижда колко си непривлекателен ...

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Malone и твойта снимка нещо...

не е на фокус [8D]

13. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Хихи, представям си как можещите го увъртат в свободния форум за да мине помощта им в графата "платени" [}] Няма да стане тая [)]

14.  

15. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Здравейте приятели,

Преди седмица в тази тема обещах на Кайсо, че ще се покая. Страх ме беше да не каже "фрас катанецо" и на нея.

НО:

[:D]Кайсо,

Ти ме издъни бе човек! Аз се кълнях в теб, вчера ти беше такъв силен ден и аз се хванах на бас с двама души от Форума по на каса бира, че ще опраскаш и тая тема до края на деня.. Очаквах, че ще направиш хеттрик ама не би... Стоях в тръпнещо очакване пред монитора до 24 часа спомнях си с умиление гола на Костадинов в последната минута в мача срещу Франция преди 10 години, но уви. Сега съм с две каси бира назад...[V]

Да си дойдем на темата. Следях много внимателно спора "за" и "против" броя на мненията, нуждата от рейтинг и всичко останало. Няма да се позовавам на казаното по-горе и да оборван никого. Мисля, че сравнително краткото ми присъствие във форума не ми дава това право. Ще изкажа само моето виждане:

1. Брояча на мнения може да остане като своеобразен количествен показател. За мнения не бива да се счита написаното в темите Дъра Бъра и Пазар.

2. Рейтингът трябва да го има като качествен показател. Мисля, че методиката на Леголас като начало ще свърши работа. При определянето на рейтинга трябва да се вземат в предвид и коментариите на статии и особено публикуването на статии в самия форум. Това рязко ще вдигне качеството.

3. Закриването на тема поради "изчерпване на проблема" да се извършва от четящите. Метод: По всяка тема всеки участник има правото да постави само веднъж в празен постинг определен знак. С това той показва, че темата за него е изчерпана или вече безсмислена. Предлагам знака да е "Златна кайсийка"[]. Когато една тема събере примерно 10 "кайсийки", тя се затваря автоматично.

4. В раздела "За форума" да има постоянна тема "Проблеми на форума". Тази тема трябва да е "незатваряема". Нека всеки, който вижда някаквъв проблем да може да го сподели свободно. "Глас народен - глас божи". Мисля, правото да я открие има Крис и да премести в нея всички стойностни мнения от закритата вече тема и от тази.

5. Да се създаде годишна награда (морална) за най-добър модератор. Предлагам да я кръстим "Златен Edit". Ако тази идея се приеме, ангажирам се с намирането на подходяща статуетка. Ще я закупя за моя сметка и ще я подаря на Форума. Тя ще се връчва на годишна среща на форумци от предишния носител на следващия.

Носителят и да има правата да модерира "модераторите".

Е ако решим да сме в крак с модата трябва да има и анти награда - за най много спрени теми. Предлагам да я кръстим "Златна тиква"[:D][:D][:D] В тоя сезон ги има в изобилие.

16. Senior Member Аватара на Malone
    Тук е от
    Jul 2003

точка едно и две, добре.

По точки три, четири и пет.

Няма да стане, защото

По т. 3

Аз ти и още осем човека, можем да провалим форума.

Лесно е да се съберем.

По т. 4

Проблемите са различни за всеки и ще стане спам.

На единия не му харесва фона

На другия шрифта.

На третия пък енкодинга на страницата [Нямала Turkish].

Петия псува Кирил и Методи заради кирилицата.

На четвъртия му се зареждала бавно.

И това са една малка част от недоволните.

Ще стане страшно, уверявам те.

По т. 5

Ще стане малко като на избори.

Черпя по две кебапчета с мастика, ако гласуваш за мен.

То и сега модераторите могат да се edit-ват един друг, но го правят по кю-то, че иначе малко грозно ще стане.

"Гарван гарвану око не вади", в България сме ...

//

Като примар мога да дам този пост.

Кайсо ми обеща, че ако съм убедителен на следващата сбирка ще има половинка бисерна с две салатки по избор от него. И се поддадох на офертата, какво да правя ...

[:D][:D][:D]

17. Member
    Тук е от
    Dec 2001

Лупус : 1. Брояча на мнения може да остане като своеобразен количествен показател. За мнения не бива да се счита написаното в темите Дъра Бъра и Пазар.

сефте да сме на едно мнение с тебе[]

Профита - това с 300 мнения освен в `дъра бъра` просто няма да стане без модераторите да те фанат []

Само дето най-важните хора не са се изказали още....

18. Gadget
    Guest

Няма и да се изкажат, защото няма смисъл да го правят. А мълчанието е злато. Платен форум, брой мнения, кайсийки, оскари... чувате ли се въобще за какво говорите?

Съмсем искате да комерсиализирате нещата. И заради 2-3 юзъра, недоволни заради други 2-3 юзъра, същите почнаха да дават идеи, които подведоха 10 други да им опонират. Надявам се в най-скоро време споровете да спрат не само по тази тема, а изобщо. Иначе аз ще намеря начин за това. Вместо да си помагаме, се караме

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Проблем с паролата ми за форума
    От Skaki във форум За Форума
    Отговори: 7
    Последно: 05-10-06, 19:56
  2. Проблем с логване във форума
    От ViK във форум Windows
    Отговори: 2
    Последно: 19-07-06, 11:26
  3. Проблем с кирилицата на форума
    От Profita във форум За Форума
    Отговори: 2
    Последно: 11-07-04, 03:59
  4. Проблем с форума?
    От wireman във форум За Форума
    Отговори: 27
    Последно: 14-11-03, 13:39
  5. Проблем с Форума
    От Zygot във форум Общ - софтуер
    Отговори: 14
    Последно: 13-11-02, 22:15

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе