@ Lupus:
За каква полемика става въпрос? Какви аргументи?
Това което съм написал е, че не си доловил сарказма в по-горното ми мнение. Ако беше, щеше да разбереш, че споделяме напълно една и съща гледна точка! За какво точно да споря с теб?
Към ключарите: Ако сложите пак катинар - по-добре заключете цялата секция. Никой не кара собствениците да променят форума по вкуса на шепа потребители. Нека хораата си предлагат , пък вие дали ще се съобразите?... И без това повечето тук си чешем езиците и избиваме комплекси - нека си го правим с кеф! По въпроса за заключването: Добрия модератор е този, който съумява да изцеди всичко полезно от една тема. Това става с умела употреба на функцията "Edit". Заключването на тема е крайна мярка и буди неприязън у почти всички участници, пишещи в нея и най-вече у създателя й. Това което може да се прави много успешно е вместо да заключвате темата на участник ”1”, защото участници ”2”, ”3” и ”4” са си дрънкали глупости в нея да модерирате техните изказвания, използвайки различни презумции (извънтематично писане, груб език и други). Не ми казвайте, че това е по трудоемко! Просто се изисква повече обосновка.
@Profita:
Симпатията е взаимна.
...все пак мисля, че ”бягам” когато сядам на компютъра, не когато ставам от него [] След 14 часов работен ден, ако отделя половин час да напиша нещо, не ми се хабят нерви и още половин час, да обясня какво точно съм искал да напиша и да се обоснова на хлапе, което не чете. Предпочитам да си запазя и времето, и нервите за другаде.