Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234
Резултати от 46 до 51 от общо 51

Проблем заради "Проблем с форума"

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2002

Хе-хе, тук какво е станало

...в ”Дъра-Бъра” няма сериозни теми или никой на никого не е помагал там? Никой не кара да се рейтват несериозни и майтапчийски изказвания - просто не им се слага нито ”+”, нито ”-”. Иначе ебати сухарията. Всички ще се натягат да помагат за конфигурации, а никой няма да помага на някое бедно момче, дет не знае как се пише мотивационно писмо!...

...и въобще, какво си правим сметки без кръчмар[]

Възможно е и да се въведат награди за модераторите ($$$), но няма да ги въвеждаме ние! Това не ни е работата, въпреки че е ясно - имаме желание за няк'ва работа щом драскаме по темата след и по време на нашта си работа []

Да работим повече тогаз!

Лека!

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2000

Гаджет, не се пали толкова де [)] Никъде не видях караница, само спорове [8)]

Хората (включително и аз) искат да си цъкат из форума и да си четат - дъра-бъра дрънканици, спецификации на дъна, кой-какво продава.... Забелязал съм, че най-вълнуващите диспути са се развихряли, ама точно там, където не им е мястото. Е и какво от това, то не ги прави по малко интересни. Защо някои като си имат лаф, друг трябва да ги резне САМО ЗАЩОТО МОЖЕ [}] Та в последно време активизацията на модераторите да трият и едитват водят до наличие на скука, хората не смеят да пишат какво им е на душата [xx(] Това си е лично мое мнение и ще го отстоявам ако трябва [}] Долу протоколното модериране ! Да живее умереното свободно слово ! Хихи [:D]

4. Member
    Тук е от
    Nov 2003

Знам, че съм нов тука /от скоро пиша, но от доста чета/, но и аз имам мнение по въпроса. Идеите за рейтинги, броячи и т.н. са добре, макар че не това е определящо когато избираш на кого да помогнеш и от кого да получиш съвет/ в смисъл да направиш това което е казъл/. Все пак достатъчно възрастни сме /поне аз[:D]/, че да можем да преценим кога нещо е умно и кога не. Думата ми е за друго. Понякога най-интересните дискусии се заформят в дъра-бъра и на мен лично ми е неприятно темите да се заключват с мотивацията "аре стига - тука е компютърен форум". Да обаче на мен ми е интересно да чуя, какво мислят по въпроса точно определени хора /като всички изказвали се преди мен в тази тема/. Колкото до това дали ще се броят тези мнения - за мен е все едно, ако искате моите мнения въобще не ги показвайте/като брояч имам предвид/.

Само исках да добавя, че ми омръзна , като поискам да говоря с някой интелигентен човек да заставам пред огледалото.

5. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">цитат:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">

Понякога най-интересните дискусии се заформят в дъра-бъра и на мен лично ми е неприятно темите да се заключват с мотивацията "аре стига - тука е компютърен форум". Да обаче на мен ми е интересно да чуя, какво мислят по въпроса точно определени хора /като всички изказвали се преди мен в тази тема/....

<div align="right">оргинално мнение на Lazy Dog</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

В интернет има над 2 милиона форума, представи си колко други места има, където можеш да си говориш с интелигентни хора и да завързваш интересни дискусии, без да се гледаш в огледалото...

Като искаш да разбереш какво мислят точно определени хора след като темата е заключена - има ICQ, mIRC и тн. Обсъждайте си на воля. Това дали на ТЕБЕ нещо ти харесва, или не ти харесва, си е лично твой проблем. Когато си в този форум, трябва да се съобразяваш с правилата и, колкото и да ти е неприятно, с Модераторите!

Незнам дали за съжаление или за радост, но така стоят нещата.

Това се отнася за всички, включително и за нас, самите модератори.

@Лупус

Разбирам, че ти е неприятно, човек два пъти по малък от теб, да ти цензурира мненията и да ти поставя правила. И на мене, би ми било неприятно. Радвам се, че го приемаш по шегаджииската. И на мене не ми е приятно да падарствам, но това е положението. Неможе всички да са доволни. Съжалявам само, че го приемате толкова на дълбоко, а и отгорe на всичкото в повечето случаи, аз ставам неприятен и какво ли не още, но няма значение, важна е каузата

А колкото до братя Стругацки - прочел съм тази книга а и още няколко заглавия от тях, като най-, как да кажа, любимото ми тяхно произведение е "Пикник край пътя" (макар че епилога малко ми развали прекрасното впечатление от книгата), може би заради опита на авторите да опишат Бог от тяхната по-научна гледна точка. Ако мога така да се изразя

Cheers

P.S. Склонен съм да компенсирам двете каси бира, на общо сеткомско събиране някой път

6. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Кайсо, нищо лично. Както забеляза първо не се сърдя и второ - уважавам правилата. "Лош закон, но закон". Иначе ще стане село без кучета... Но все пак в Дъра Бъра трябва да има свобода на словото (разбира се в границите на доброто възпитание). И една тема "Проблеми на форума" да стои винаги отворена...Човек ще си каже там каквото му тежи, па ще му олекне. Няма как иначе на друго място да събереш тая приятна компания.

А колкото за братята Стругацки - мисля, че съм изчел всичко тяхно, което се е появявало в БГ на български и руски. По едно време "Понеделник започва в събота" ми беше нещо като настолна книга.

И не бъди толкова строг към момчето от горния постинг - може да няма моята дебела вълча кожа.

7. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2003

Пичове и ...... дами! []

Не пипайте форума! Така си е супер. Какво значение имат брой на постовете, рейтинги, оскари? Събираме се тук да си помогнем, да се оплачем, да се похвалим, просто да си побъбрим... Е, има ги всякакви - самонадеяни "експерти", агресивни комплексарчета и друга измет, ама къде не е така. Нивото тук е много по-високо от вече изброени по-горе форуми и според мен заслугата е на модераторите. И тях сигурно понякога ги избиват чивиите, ама досега не съм видял тенденциозно или преднамерено грубо отношение от тяхна страна. Хора са - грешат, понякога им е трудно да си признаят, но нека и ние да им помагаме. Нека си обмисляме постовете, да не се зъбим един на друг и да не се опитваме да налагаме с всички средства мнението си. Който иска - седи, който не - напуска. Айде стига съм словоблудствал - накратко: не пипайте форума!

8.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234

Подобни теми

1. Проблем с паролата ми за форума
    От Skaki във форум За Форума
    Отговори: 7
    Последно: 05-10-06, 19:56
  2. Проблем с логване във форума
    От ViK във форум Windows
    Отговори: 2
    Последно: 19-07-06, 11:26
  3. Проблем с кирилицата на форума
    От Profita във форум За Форума
    Отговори: 2
    Последно: 11-07-04, 03:59
  4. Проблем с форума?
    От wireman във форум За Форума
    Отговори: 27
    Последно: 14-11-03, 13:39
  5. Проблем с Форума
    От Zygot във форум Общ - софтуер
    Отговори: 14
    Последно: 13-11-02, 22:15

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе