Страница 3 от 3 ПърваПърва 123
Резултати от 31 до 35 от общо 35

Можем ли заедно?

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000
    Мнения
    4,531
    #31

    Можем ли заедно?

    Идеята я бива, но трябва да се опрости максимално, защото сега е много усложнена. Простите неща са гениални, а не сложните.

  2.  
     
  3. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2000
    Мнения
    127
    #32

    Можем ли заедно?

    Чета и примирам от ту от кеф че има хора като вас, ту ме побиват тръпки като си помисля че няколко души ще трябва да хвърлят големи усилия за да са полезни на няколко стотин или хиляди дай боже. Немога да кажа дали ще съм полезен. Може БИ. Скоромния ми опит сочи че за да направи някой нещо (изобщо нещо) той трябва да е мотивиран. Мотивацията може да не само пряко комерсиална. Например: Тези които са полезни ще бъдат похвалени, ще им бъдат благодарни и може би ще очакват да им тежи думата повечко тук или там. Чувството за полезност и добре свършена работа е един от най-мощните двигатели мотивиращи човешката дейност, да не говорим за славата във всичките и форми. Не ме разбирайте погрешно, искам да ви кажа че ако не си давате сметка за това ще се провали идеята, равенството е много вредна идея, тя звучи добре но оставя кофти вкус. Равнство няма, ако някой е положил повече труд е редно да получи и повече облаги. Извод: За да работи идеята намерете начин за остойностяване на труда, най-добре е да не са пари. Предложение: Неамам се да пусна по някои радиостанции всяка завършена по проекта тема или да ви организирам радиопредаване където да се поднесе на слушателите резултата. Така ще получите известност и удовлетвореност, аз също, нали ще ви помогна да го направите :-)). Помислете и за сътрудничество с весника на Крис. Цялото ми писание е с цел да ви дам отправна точка за размисъл по темата "облаги". И не забравяйте демократичните принципи, всичко може да се гласува, нали?

  4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    1,576
    #33

    Можем ли заедно?

    Е, Лупус, мисля, че ситуацията е ясна. Давай вече да започваме с набирането и отсяването на теми за работа. Паралелно с това, което ще продължи според мен известно време, може да си продължи и тази дискусия тук.

  5. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София
    Мнения
    13,807
    #34

    Можем ли заедно?

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Е, Лупус, мисля, че ситуацията е ясна. Давай вече да започваме с набирането и отсяването на теми за работа. Паралелно с това, което ще продължи според мен известно време, може да си продължи и тази дискусия тук.



    <div align="right">Originally posted by D3BEPP*-*19/03/2004*:* 14:26:24</div id="right">

    </td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">



    Продължаваме напред!

    Преброяването на положителните и отрицателните отзиви показа следните резултати: ЗА - 12, ПРОТИВ - 6. Има и няколко мнения, които не могат да се причислят към тези две групи. Пишем ги въздържали се[:D]

    Благодаря на всички, които подкрепиха идеята и на тези, които изказаха критични бележки относно организацията. Мисля, че нещата ще се изяснят от ход.

    И така - <font color="red">търсят се доброволци</font id="red">, които да прегледат разделите на Форума и от темите пуснати от март 2003г до сега да отделят по една тема, която най-пълно да отговаря на т.1 от правилата. Нека всеки, който желае да се включи напише раздела, който ще анализира за да няма припокриване. Ако за даден раздел има повече мераклии, нека използвайки ICQ, PM или чата на форума се договорят за начина на работа. За целта откривам тук нова тема "ТЕМИ". Така ще е докато модераторите се смилят над нас и открият нов раздел "ПРОЕКТИ", където да се пишат всички тези неща. В този раздел може да влезе и темата на Profita: IT Енциклопедия.

    //edit/

    <font color="blue">До сега всичките ми опити да измоля откриването на нов раздел удрят на камък</font id="blue">

  6. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас
    Мнения
    1,137
    #35

    Можем ли заедно?

    ДЗВЕРР зададе перфектния въпрос:

    <blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">"...какво да направим след това с тея доклади. Според мен трябва да им се намери подобаващо място, като за едномесечен труд"</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">



    Предоставяте ги на КрИс, а той прави вестник "БъгБг" още по интересен за четене, като ги помести вътре.



    Предимствата за вестника:

    - безплатен материал

    - полезен материал

    - актуален материал

    - материал изготвен само от специалисти

    - авторски материал

    Като последните четири напълно се припокриват с изискванията му за авторство.



    Предимствата за авторите:

    - Ще си прославят имената в един нов, но придобиващ с все повече сила внимание вестник. Освен това предложението на BokoB все още е в сила.



    Естествено е нужно съгласието на КрИс


Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 3 ПърваПърва 123

Подобни теми

  1. Можем ли да се отървем от ТВ рекламите?
    От thc444 във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 15
    Последно: 14-10-14, 15:51
  2. Отговори: 7
    Последно: 24-08-08, 23:16
  3. Какви уреди можем да захраним с UPS?
    От secondshoe във форум Общ - хардуер
    Отговори: 2
    Последно: 14-11-07, 09:24
  4. Сите българи заедно
    От ipnaid във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 2
    Последно: 19-05-07, 23:58

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе