Резултати от 1 до 11 от общо 11

Предложение за правило

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Предложение за правило

Колеги, няколко пъти ми прави впечатление, че поради редактиране или изтриване (от самия автор или модератор, няма значение) на мнения в определени теми, се губи връзката със следващите мнения. Ето защо предлагам:

Този, който редактира мнението (свое или чуждо) задължително да пише пред добавената част

EDIT (дата, час): <нов текст>

Това ще даде възможност да се следи по-добре хода на дискусията. В духа на форума и отношението му към кирилицата, може и "EDIT" да се замени с "РЕДАКТИРАНО", това трябва да се обсъди.

Що се отнася до изтриването... там може би ще е добре, ако има следваши мнения, да не се трие, а пак да се редактира и да се пише "DELETED" / "ИЗТРИТО", като евентуално се добави и кой го е изтрил.

Очаквам мнения, с цел накрая да "изкристализира" предложение за текст, който да се включи в Правилата. Те са затова, да се усъвършенстват, или, както е казано в една друга тема,

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Форумът се прави от участниците, програмното решение е само основата :-)

<div align="right">Originally posted by Sunny - 18/03/2004 : 11:02:22</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

<font color="blue">P.S. и малко offtopic: Честити модераторски права на Sunny []</font id="blue">

2.  

3. Senior Member Аватара на Profita
    Тук е от
    Jun 2003
    Живее в
    Бургас

Предложение за правило

Аз подкрепям напълно тази идея. Последствията от изтриване и редакция действително водят до объркване на основния сюжет в темата.

Освен това съм и от основните нарушители на предложеното правило, така че дори да не се приеме, аз за своите постове ще се старая да го прилагам.

Честито и от мен Съни. Най после ключовете да са и в женска ръка.

4. Senior Member
    Тук е от
    Dec 2003

Предложение за правило

Ми то кой знае какъв текст едва ли може да се напише. Много съм съгласен с теб за триенето, ама не знам какво по - различно като текст да се предложи.

Освен да има задължително:

Moderated by: .........(респ. променено от или изтрито от)

По причина: Нарушаване еди кое си правило на форума

и да се трие по възможност само излишният текст, а не цялото мнение.

За българския също съм съгласен, донякъде. Формата на форума, правилата му и мненията в него са различни неща. Това, че в него има думи и линкове на английски не е повод да се нарушават правилата. В края на краищата не сме преобладаващо 14 годишни...

//допълнение

A за собствена промяна.... Там си пише дата и час. Единствено да се иска задължително новият текст да бъде отделен от стария и на изтритото място да има белег за изтриване. Aма това според мен е излишно, защото аз поне много често си поправям структурни или дори правописни грешки в изреченията скоро, след като съм писал.....

5. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Предложение за правило

Благодаря на Kris, Slero, Dockera, Profita, Lupus и всички, които ме подкрепиха[:D]

Мисля да полееме това събитие[]

Извинявам се на Slero, че му пиша в темата.

И към всички сеткомци: Спазвайте правилата, за да не ме затрупате с работа[]

6. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2002

Предложение за правило

Slero - всичко много хубаво като идея стига да не ти се налага да редактираш 20 мнения последователно. А за изтритите по-скоро си мисля да създам отделен раздел "Кофата", където да заминават... Маркирането им с Изтрито ще амбицира повече хора от чисто любопитство да ги четат.

7. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Предложение за правило

Честито и от мен Sunny.[8D]

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2002

Предложение за правило

<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">A за собствена промяна.... Там си пише дата и час. Единствено да се иска задължително новият текст да бъде отделен от стария и на изтритото място да има белег за изтриване. Aма това според мен е излишно, защото аз поне много често си поправям структурни или дори правописни грешки в изреченията скоро, след като съм писал.....

<div align="right">Originally posted by D3BEPP*-*18/04/2004*:* 12:39:37</div id="right">

</td id="quote"></tr id="quote"></table id="quote"></blockquote id="quote"><font size="2" id="quote"></font id="quote">

Не става въпрос за редактиране на стил и правопис, а за такова, което променя смисъла и обърква последователността в темата.

@Sunny, няма за какво да се извиняваш. Модераторството си е отговорност. Все по-често ще ти се налага да пишеш в чужди теми и мнения. [8D] Та, кога, казваш, ще бъде поливането [:D]

@DK, идеята за раздел "Кофата" е супер - ще стане един от най-посещаваните, гарантирам !

10. Тук е от
    Apr 2004

Предложение за правило

Sunny ли е първата жена-космонавт във форума ?

Късмет, успехи и по-малко намеси

11. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2003

Предложение за правило

и аз съм съгласен .

дори мисля , че ако ми прегледате мненията ще видите <font color="orange">smarty added</font id="orange"> или пък <font color="orange">edit by smarty</font id="orange">

е, това не важи за мненията за които ме е хващало срам - тях съм ги трил без обяснения

12. Senior Member Аватара на ru-boy
    Тук е от
    Jan 2000

Предложение за правило

Май съм пропуснал нещо ... :-))))

13. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Предложение за правило

Ако мнение вече [quote] от някой участник по-късно в темата бъде изтрито или модерирано смисълът се губи. В такъв случай и просто модериране с текст "ИЗТРИТО" няма да помогне.

А всъщност това за "ИЗТРИТО" няма никакъв смисал, ако е така както съм го разбрал [:D]

Oтделянето на важното и изтриването на "плявата" от модераторът също би било полезна, но трудна работа, а и не до там обективна ! Мисля, че не е добре модераторът да определя кое е важно - ако не му харесва по-добре да трие всичко []

14.  

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Предложение
    От jonov във форум За Форума
    Отговори: 48
    Последно: 12-04-17, 15:26
  2. Предложение:
    От FearMe във форум Музика, филми и театър
    Отговори: 3
    Последно: 05-10-04, 16:15
  3. Предложение за ново правило на форума
    От Raid във форум За Форума
    Отговори: 10
    Последно: 30-08-04, 21:24
  4. Предложение.
    От fori във форум За Форума
    Отговори: 43
    Последно: 18-12-03, 22:31
  5. Предложение
    От koceto във форум За Форума
    Отговори: 4
    Последно: 14-06-03, 22:54

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе