Ако може да се добави бутон за оценка на отговор или хареса . Има много стойности отговори които трябва да бъдат оценявани .
Ако може да се добави бутон за оценка на отговор или хареса . Има много стойности отговори които трябва да бъдат оценявани .
Там за където си тръгнал, някой се връщаме вече.... - нищо лично
Подобни неща имаше преди години -рейтинг му викаха - отдавна го разкараха....
Дамм...
Затъжил съм се за сбирка. Трябва задължително да се взема в ръце и да организирам една софийска преди Коледа и една международна пролетта на 2012.
ние една варненска в тесен "семеен" кръг опаткахме преди няколко дни
Би било хубаво ако е някъде из централна Бг. Търново, Габрово ..... за да е по-близо и за насПървоначално публикувано от КрИс
"варненската агитка" сме като "пожарникарски маркучи - винаги навити !!! "
Казвате къде и кога и четата от изтока идва.
КрИс, гледай софийската сбирка да е след 7-ми ноември за да мога и аз да присъствам
Ок, аз оставам "stand by " за 18.11. ( моя грешка )
Има много малък шан с да се отложи, но засега съм там.
че кво си му е на рейтинга ве?! Я да го праснем са, да видите как някой ще се въздържат при отговорите си, както на времето.
Майтапя се де.
Научих аз, за вашата мини сбирка, на четири глави - пат, стенли, техното и оня там, дето вече не му се види страшния аватар.
Ама имате предател в групата, дето ше изложи фронта, местейки се в столицата тия дни.
P.S.
абе не знам какво е станало, ама от известно време аватарите на техното fearme и стенли не ги виждам.
Голяма сбирка е било поне дугия път напишете може да има и други ентусясти да се включат от Варна.
Пак ли тия рейтинги???
Някой май иска да затвърди максимата, че човека е единственото животно, което се спъва в един и същи камък два пъти!