<blockquote id="quote"><font size="1" id="quote"><b id="quote">quote:</b id="quote"></font id="quote"><table border="0" id="quote"><tr id="quote"><td class="quote" id="quote"><font size="1" id="quote">Да ама ми прай бъгове с графиката. Понякога изглежда на квадратчета и нз какво да правя направо побяснявам. Излизат ми са6то и накакви 4ерни петно по време на каране а и във менюто
<div align="right">Originally posted by The Insane*-*22/11/2004*:* 18:42:02</div id="right">
Много ме е яд че трябваше да го загрозя с някои изгъзици заради тъпия visual rating. Занапред мисля да не слагам никакви грозотии, само защото дават повече точки.
С няколко думи и за играта: голям напредък спрямо NFSU1, която за мен беше най-слабата NFS изобщо. Новата доста ми хареса, но пак си остава тийнейджърска зарибявка. Но колкото и да не понасям тези рапърщини, не мога да не призная, че колите са красота! Графиката не е нещо ново, поведението на колите е подобрено спрямо NFSU1, но е далеч от реализма на Porshe Unleashed. А пък за car damage да не говорим... След челен удар с 320 км/ч във насрещен камион, няма даже драскотина по гланца.
Скоро ще пусна ПОДРОБНА КАРТА на целия град със всички обекти по нея, в момента я правя. Сигурно ще ви е интересно.
Някой превъртал ли я е. Може ли някак си да се завъртат колите кат ги гледаш(апгреидваш) И каква е разликата да караш на WorldMap и да си избираш да караш нещо от града. Кога се откриват други места от града
Хамав, защо да е тъпа? Нормално е да си превъртял играта на 66%, аз я врътнах на 63-4... и това е така защото сме гонили сюжетната линия... Ако искаш да си изпълниш %-тите докрай през World Map-а си караш Uncompleted състезанията и така... То и без това трябва да се стигнат 100%, ако човек иска да си тунингова повече от 2 коли []...
Insane, вече го казах, но ще повторя... ако играеш състезанията от града се движиш по сюжета на играта, ако цъкаш през WM-а печелиш пари за ъпгрейди []...
А въртенето на колата е с scroll-a... не го въртете! Задръжте го и тогава местете мишка []
карах си по картата и по едно време изчезнаха всички състезания без едно. А иначе за до тия проценти успях да си тунинговам 2 нисана изцяло. един с всички перформанс ъпгрейди без визуални. и малко по едно хуморче Н2
Как да си наглася графиката като постоянно ми прай багове. Или трябва да е на максимум или на минимум. А аз не6та да е на минимум. Компа ми е Intel Celeron 1.7 GHz,256 RAM, s GeForce4 mx 440 DDR TV. И не знам като наглася на средата някаде ми излизат някакви 4ерни то4ки върху екрана. А и някои да ми каже каде то4но се гледа реитинга.
В момента имам 2 коли направени със всичко Хонда СИВИК и НИСАН СКАЙЛАЙН, с втората джиткам сега. Играта си я пуснах на HARD, така че който не е играл на HARD не знае какво е. Голяма лудница, една грешка и си последен, и газ до ламарината.
Това е втората кола която успях да вдигна до максимум - чак на 50% от играта. Започнал съм паралелно още 3 игри - смятам да пробвам всяка кола поотделно как може да се модне. За различните модели отключва различни части. Тези спойлери на Мустанга не ги дава за другите ми коли.
След като отключих всичките скрити магазини мога да кажа че и последните ми надежди за реализъм се изпариха )) колата ми ускорява по бързо от мотор (и звучи така) мога само да кажа че ако на обикновенна кола като (ауди а3, голф4 (не GTI както е в играта),тт - който попринцип са си с 1.8 турбодвигател ако им се сложи 3 барово турбо ще им сабирам буталата на 500 тния километър. иначе мачкам наред на средна трудност трябваше да играя на хард сега ще опитам да модна savegameto за да разкарам един ужасен хюндай от там
А и също искам да попитам за какво е това Purchase Setup и дали може да се слагат няколко картинки на колата. Например Body и Contest или нещо друго. И за какжо са Bottom Layer, Middle Layer1и 2и Top Layer. Може ли Когато си в менюто да отваряш багажника някакси. Но моляви не ми се смеите ако изглеждам смешен. Как то4но се прави онова с подска4ането. Змнам му коп4етата но не мога да разбера то4но.
Еми на Bottom layer слагаш картинката, която ще е най-отдолу, върху нея - Second Layer и така. Слагаш ги едни върху други колкото ще слагаш, оправяш цветовете и даваш Purchase Setup.
ОГРОМНО значение има как се играят пистите - дали първо обикновените, а после по-спецялните и така. Аз "малко" се прецаках и ми изкара някакви "адски" изроди и карам на Medium, а гледах в една компютърна зала на същите проценти момчето с по-лоша от моята кола ... дава му много по-слаби противници.
Иначе за LUDIA ясно, че само на HARD играе - PRO GAMER !
Aбе CrossBlade и аз така. Хем съм с най-яката отключена кола! хем съм с всички ъпгрейди и ме къртят от всякъде на мдеим и не мога да разбера защо. Айде светнете, какво да играя по напред, ако трябва да я почвам от начало играта, че аман, тея едвам ги бия на ДРАГ а на обиколките ме мятат много сериозно. А в крайна сметка се имам за доста добър на тая игра!