Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234
Резултати от 46 до 51 от общо 51

Heroes 5 , или " Болните мозъци на UbiSoft...."

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002
    Мнения
    1,176
    #46

    Re: Heroes 5 , или " Болните мозъци на UbiSoft...."

    Та пичове ето го моето мнение относно играта в този и вид. На моята система: Оптерон 144 1800@2700, 1 ГБ РАМ, 6800ХТ нямям проблеми с игрането нито с изрязани ефекти в градовете. Звука мдам леко пука, но се търпи. Много време отнема да се придвижи човек по картата, няма опция за забързването на героя по самата карта, като на 3-та. Има само битката да се забърза. Няма KINGDOM OVERVIEW. има 5 страници с инфо за героя коеото е похвално. Местата за артефакти са малко и като цяло е направено грозно, в 2 колонки и само 9 артефакта, при 10 или 11 май бяха при 3-та :knuppel2:. Искам си старото поставяне на артефакрите върху фигурата. Някой артефакти не можеш да ги поставиш върхи героя. Като цяло графиката е много-добра, всичко се движи, дърветата се клатят от вятъра, много добре пипната. Само на едно място в книгата за магии явно едната магия нещо ми се визуализира много наръбена(не съм пускал АА и АФ). Магиите са същите като в 3 нищо не са променяли. Много ме издразни че само 6 вида специализации можеш да имаш срещу 8-те в 3-та. мдам имаш перкове и тем подобни и специални за расата ти специалности. Похвално, но хмм пак според мен 8 си беше най-добре, след 18 ниво ако само си попълвал специализациите, само си попълваш перковтете и на 30+ ниво вече развитието на героя ти е спряло. Градовете са направени с много мисъл и са страхотно изобразени. Музикалният фон е супер птички пеят и т.н. даже веднъж заспах на този фон . Отново според мен като в 3-та ХОРАТА ще имат предимството, ако си намериш повечко мангизи де. С тоя TRAINING GROUNDS с малко повечко пари си правиш селяните стрелци, а рицарите на свещенници, просто унищожителни стрелци в по-голям брой. Ето вчера имах 800 милиционера със 100 000 ги направих на стрелци и после за 25 000 ги направих на отлични стрелци. С моите 150 станаха просто 2 групи по 425, няма да ви кажа. Друго нещо коеото много -ми хареса е тактическата карта преди битка, много-хубаво и според картата какво ви позволява можете да си разпределите войниците. Полето на битките е малко според мен особенно за големи армии, случвало ми се е в 1/5 ор битките Архангелите да стигат отсрещните единици от първият път. А ги дават че не са много бързи . Ресурсите са се запазили същите, сградите също. Малко не ми харесва изобразяването на бойното поле в подземните градове, много тъмно като цяло и някои тъмни единици трудно се различават. Ами като чели е това за сега, после пак ще пиша. А довечера или утре ще сложа шотовете.

  2.  
     
  3. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002
    Мнения
    2,092
    #47

    Re: Heroes 5 , или " Болните мозъци на UbiSoft...."

    Да ве, егати инвентара на героя и цялостното му развитие и за мене са недомислени. Дано да има някакво развитие в тази насока.

  4. Member
    Тук е от
    Mar 2005
    Мнения
    540
    #48

    Re: Heroes 5 , или " Болните мозъци на UbiSoft...."

    Важното е ча са ни чули феновете и на 30.01 са отложили излизането на пазара за да не стане като с 4ката, а да може да си доизпипат работата за да може всички да сме доволни... аз смятам, че май бетата няма да я отворят повече и който играл играл, който не ще чака като мен!
    Вижте тук Heroes V Skills And Abilities
    А и нещо се надига бунт против пускането на играта със Starforce Protection

  5. Member
    Тук е от
    Jan 2003
    Мнения
    270
    #49

    Re: Heroes 5 , или " Болните мозъци на UbiSoft...."

    То недоволство против StarForce имаше още със Splinter Cell: Chaos Theory (не че беше отдавна, де). Че ако не и от по-рано. Не знам колко е нов този сайт, но време беше да има такъв. Да се даде малко по-голяма публичност на бойкота. Тази защита трябва да се разкара .

  6. wsd
    wsd е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jul 2003
    Мнения
    447
    #50

    Re: Heroes 5 , или " Болните мозъци на UbiSoft...."

    Тежка защита - и още не може да и се хване цаката ..но всяко чудо за 3 дни - ако не - питай братушките какво мислят ....
    Радвам се че има завръщане към старата версия - това беше основния проблем .. другото ще го видим като излезе алфата.. апропо тази игра е най стойностната стратегия която съм играл МЕГА зарибителна ... а съм играл дори на 1цата

  7. Novice
    Тук е от
    Feb 2006
    Мнения
    1
    #51

    Re: Heroes 5 , или " Болните мозъци на UbiSoft...."

    Здравейте!
    Имам проблем с HOMM5.*
    Взех си activation key - 3 бр., но ми дава че са грешни, както и seriala. Как да стартирам инатестата игра?* *

  8.  
     
Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 4 от 4 ПърваПърва ... 234

Подобни теми

  1. Отговори: 29
    Последно: 29-01-23, 16:48
  2. Отговори: 4
    Последно: 15-01-12, 23:07
  3. Отговори: 6
    Последно: 15-09-10, 17:53
  4. Отговори: 13
    Последно: 07-06-06, 10:04

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе