Абе колеги/приятели/познати тоя патч за родна реч омайна сладка в Heroes Of Might And Magic V някой имали идея как мога да го МАХНА? Защото превода е ужасен а и от време на време се бъгва. IVката беше далеч по-добре преведена...
Абе колеги/приятели/познати тоя патч за родна реч омайна сладка в Heroes Of Might And Magic V някой имали идея как мога да го МАХНА? Защото превода е ужасен а и от време на време се бъгва. IVката беше далеч по-добре преведена...
Някой знае ли как да задам на каква резолюция да играя извън играта защото я смених (резолюцията) по време на игра и сега не иска да тръгне а не ми се преинсталира....![]()
![]()
Как така извън играта?Първоначално публикувано от Smurfa
C:\Documents and Settings\[user]\My Documents\My Games\Heroes of Might and Magic V\Profiles\[user]\user.cfg
и намираш реда:
setvar gfx_resolution = 1600x1200 (в моя случай...)
И там го ръчках ама не става...изкарва ми грешка: Cannot initialize video resolution ...или от този род, много дразнещо. Получава ми се за втори път, първия преинсталирах играта ама вече започвам да се дразня...по време на зареждане на запазена игра дава грешка и затваря играта и следва земи си ....![]()
![]()
![]()
Smurfa аз за това те питах, защото тоя проблем при мен се оправяше само с преинстал...
Problema se oprawq s restart na kompa ili reg check...nikva ideq zashto....qwno nqkoj dll ili registyr pravi mizerii
Sram me e che nikoj ne otbelqza izlizaneto na Hammers of Fate, veche ima i reloaded versiq taka che dejstvajte momcheta
Дай насам някоя читава версия да ги запуквам наново!
Абе не знам аз , щом още си цъкам на H3_WOG_357_Rebalanced_patched_FULL!!!.Нещо не мoжа да ме грабне петицата.
В дата-та има работеща версийка...Reloaded....![]()
![]()
10х закачам се!Първоначално публикувано от Smurfa
Айде излезе и последния адд-он за 5цата...Племената от Изток-а .... това е станд алоне версия - не ви трябват предишните две парчета ала няма да имате достъп до картите от предните две....
Забавлявайте се...торенти до ден два най-вероятно ще изникнат...
торенти има от вчера, а новината я покоментирахме малко тук http://forum.setcom.bg/index.php/topic,33841.0.html![]()