Ем то заглавието до голяма степен изяснява моя проблем. Зма, че трябва някакъв лан клиент за да стане цялата работа но немога да намеря нищо из нета. И искам да помоля някой ако е успял да игра по лана на нфсто да сподели ценния опит.
Версията на играта е 1.2. Понеже в моя случай лана е разделен на различни сегменти а колегата с който искам да играя е в другия сегмент и съответно не го виждам директно по лана за това използваме една програма /Hamachi/ която симулира лан връзка по интернет. И се получава де виждаме си сървърите НО проблема остава когато направи някой от нас сървър другия го вижда дава join но винаги стигаме до "connecting to lobby..." и толкова.
Единственото което намерихме беше някакъв руски /май/ лан клиент който така и не можахме да разгадаем как се използва.
И да обобщим имам лан връзка с човека който искам да играя /т.е. виждаме се по мрежата/ но неможем да се свържем. Знам че проблема е в това че нямаме лан клиент. Знам че има такъв лан клиент. МОЛЯ някой който е успял вече или знае как става да ми помогне.
Пък ще почерпим
Мерси предварително на всички отзовали се!