Тегля го от аренабг, ще тествам и ще споделя впечатления... ъъъ... ако ми тръгне
Добавено: Тръгна пущината, но не съм очарован. С две думи - вече се оляха с ефекти. От една страна играта е хипер тежка (не толкова е лакома за рам, колкото иска яко видео)...от друга - нищо ново като атмосфера и излъчване (като изключим факта, че този път всичко става през нощта), даже съм склонен да твърдя, че MostWanted изглежда доста по-добре. Все пак на GF6600 върви доста прилично на средни настройки при 1024х768 и 2х АА.
Има новости все пак - много яко е разработен момента с оптичния тунинг на возилата - могат да се изменят самите елементи - разширяват се отвори, променя се геометрията на спойлери и брони. Колите пък имат доста приятни фарове - истинско удоволствие за окото е шофирането в тъмното
Състезанията - демото включва едно състезание по затворена писта (която е адски широка), един дрифт (помните ли ги дрифтовете ) и нещо ново - преследване. Полиция не видях изобщо, може би са започнали дена за размисъл по отрано и затова ги няма никакви
Поведението на пътя - колите са още по-залепнали за асвалта, отколкото бяха в MW, тук може да се кара почти изобщо без докосване на спирачката. Пистите са хипер широки, ега тея булеварди по 8 ленти във всяка посока Двете екстри от миналата версия присъстват и тук - нитро и забавено време.
Чакаме пълната весия след седмица, но май ще предпочета да карам моя си Fiat