Когато дават няк'во клипче в играта примерно някой като ми казва какво тряа да направя не се чува като говори. И само говоренето не се чува. Ако се стрелям с някой например се чува. Пробвал съм да увелича звука докрай и пак не става
Когато дават няк'во клипче в играта примерно някой като ми казва какво тряа да направя не се чува като говори. И само говоренето не се чува. Ако се стрелям с някой например се чува. Пробвал съм да увелича звука докрай и пак не става
Провери си настройките на картата - ако си с две колони, а картата е в 5.1 режим се получават такива "ефекти". Има и други и прични , но засега това....
Всяка :DПървоначално публикувано от FearMe
С 5 съм и е настроено за 5.1Първоначално публикувано от Pat
трябва да обърнеш внимание дали звукът не се чува когато филмчето е с engine-a на играта или е предварително направена анимация. затова питах в коя игра. дай конкретен пример
при филмите всичко наред ли е?
Тогава използвай 44.1kHz вместо 48kHz - пак от настройките на картата.
Кодек, колкото и да е странно.
На работа има филми, на които говора не се чува. Само музиката и останалия шум, стрелба или каквото ще да е.
Всички са с еднакви карти и вероятно еднакви настройки, ако те са разрешени само за администратор. Не съм поглеждал.
Мда, не бях обърнал голямо внимание в началото... ако е само в клипчетата (разбирам някакъв вид филмчета - определено по-вероятно да е от кодек или настройката му.) Ако е в самата игра - тогава вече е друго.
Забравих да уточня, че на работа при еднакъв хардуер и настройки, на едни не се, а на други се чува. Затова мисля, че е кодек.
Разсеян съм.
Младеж, сложи си нови кодеци и всичко ще е наред [IMHO].