Когато играя няк'ва игра ми накъсва много гадно .. и CS играя с 5-15 fps .... пробвах с преинсталиране на уиндоус, но пак същото...
Рама ми 512 процесора ми е 2.7GHz.
Някой да знае от какво може да е тоз проблем?
Когато играя няк'ва игра ми накъсва много гадно .. и CS играя с 5-15 fps .... пробвах с преинсталиране на уиндоус, но пак същото...
Рама ми 512 процесора ми е 2.7GHz.
Някой да знае от какво може да е тоз проблем?
и преди това можело ли е да се играе спокойно?Първоначално публикувано от Pat
Можеше да се играе преди.
Почти 100 % сигурен съм че не е от видеото =)
Какъв може да е проблема с охлаждането ? :}
Radeon X300, 128MB Asus EAX300
Драйверите са тия дето ми ги дадоха кат си купувах компа не ги знам точно к'ви са ( и не знам от къде да ги видя :} )
ако е за CS - там в настройките на видеокартата трябва да се избере OpenGL(за предпочитане) или Direct3D ... - но в никакъв случай "Software Rendering" - обикновено това е проблема с CS .Първоначално публикувано от p3ps1
Нета си е перфект за CS . Пък за там не се притеснявайте знам от к'во ми идва секи проблем
Но на другите игри пак насича приятно
хуу няма се притесняваме... пък кат го оправиш свирни да те напляскам на един CS
като пуснеш компа,пускаш игра,след това веднага ли насича или след известно игране започва.Аз имах този проблем заради високата температура на процесора ( тези дни е доста топло ).Дай малко инфо.От кога е така?Да си пипал нещо по софтуера или хардуера и след това да е станало така?Първоначално публикувано от p3ps1
Оправих се
Проблема и бил в охлаждането, но сега всичко е 6 :P
Мерси на всички, който се отзоваха