Съвсем изненадващо К4 пристигнаха в клуба ден по-рано и се проведе неорганизирана среща. Доколкото разбрах причината е невъзможност за провеждане на среща на 19.03 от страна на К4. Извинявам се за липсата на координация, но както би казал Мичмана "повредатае е извън нашето трасе". Естествено срещата на 19.03 (днес) си остава, но няма да е тъй обхватна като предишната. Дойдоха k4.JoRik, k4.-CTPAX-, k4.KPABA i mC.tuturutka, а при нас, както винаги бяха: igu.aNna, igu.FaNaTiC i igu.elec7r1c. Този път нямаше колорит, но за сметка на това станаха много добри игри. Каката записа и първа победа срещу Жорика, последвана естествено от разгромен реванш. [8D] Фанатика нарави много добри игри срещу всички гости и не записа победа само срещу k4.JoRik. Ето и демота. Днес ще си направим по-организирано "lame-party". Очакваме LOE, HITMAN i другите желаещи в пълна готовност! []
Taka nare4enoto lame parti me izkefi dolu-gore kolkoto i purvoto subirane.Ostanahme malko nepriqtno iznenadani v na4aloto,no v posledstvie vsi4ko si doide na mqstoto.Prisustvieto na 4lenovete na igu garantira za interesna igra.Tozi put smqtam 4e se predstavihme po- dobre.Men ne6to qko me izplu6tq zara i silata be6e s men :-))) Za suotbornika si 6te kaja ,4e toi be6e hiper nahusan oba4e tupite voenni mu e...a m....a na nastroikite.Nadqvam se sledva6tiq put vsi4ki q3 fenove da sme nalize i da zaformim edin dobur vargal! are tova e ot men 4ao i GL!
LordOfEvil e bravo we tova demo s men li e? Ti si egati kulufa!!! Az da ne igraq kato teb po cql den? Az po 1, 2 4asa na den sqdam da djitna!!! A puk ti .....! Kakto i da e 6te zadobreq pove4e, no sled nqkoi drug mesec ).
Лорде, намерил съм ви автобуси за извозване от Трявна до София, човека влезна в положението - отби от цената наполовина, "щом имат пари само за атлони" вика
Шефее само принадлежността ти кьм к4 ме спира да се изрежа много брутално! А ако ште се движим с тея автобуси спокоино можем да вземем оште доста хора с нас МУХАХА ;-)
Е не може да се отрече - кварата е гъзар с тоя пентиум четири, ама някой баварец щеше да е далеч по впечатляващ. Аз пък ще си взема МАК и ще се удавя в гъзария