Страница 6 от 8 ПърваПърва ... 45678 ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 113

QuakeIIIArena

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    May 2002

QuakeIIIArena

AAA Legolas dai demoto da go vidim!!! Tova e 6te e mnogo interesno. A HITMAN_47- a we 4ovek stegni se we moje da gi pocepi6 nqma da ni izlaga6 nali? Kak mi se idva i na men ama nqma s kogo :-).

2.  

3. Member
    Тук е от
    Sep 2002

QuakeIIIArena

И такааа...

Първо искам да благодаря за добрите думи на всички (извинявам се за закъснението - не бях чел темата скоро)!

После да кажа, че и на мен ми бе много приятно да се запознаем и да направим заедно това готино мега Q3-събиране. Участници бяха:

K4.JoRik, K4.NiKoN, K4.CTPAX, K4.KPABA (известен във форума, като "KOKOSH"), Igu.aNna (по-горе описан от Adrian, като "КАКА"),igu.FaNaTiC, igu.elec7r1c, igu.Legolas (скромното Аз [:P]), L0rd0f3v1l, HITMAN 47, 4pizzafish69 и накрая, но не и по сила бе [RA] [:-bunny](тая девойка маже!)

Организацията бе перфектна от всички страни. Първо в клуба пристигнаха HITMAN47, LordOfEvil и 4pizzafish69. Докато "опипваха" хардуера и загряваха помежду си, аз поиграйвах палави двойки по интернет със СТРАХ, който ме информираше своевременно за пристигането при него на най-добрите български играчи K4.JoRik и K4.NiKoN. Оттам "Mодератора със страшното име" ги докара в Игуана към 19:00 ч., където влязоха с гръм и трясък и с бурните си коментари и закачки ми попречиха да изтръгна първата си победа над "Илиектрото" от доста време насам (загубих на pro-q3dm6 с внезапна смърт 9:10 - life sux!). Нашите играчи igu.aNna и igu.FaNaTiC се появиха скоро след това и участваха в спонтанните и бурни овации по повод пристигането на "големия" К4.КРАВА. Последния положи кратки усилия да настрои перфектно трите dedicated сървъра, на които минути след това започнаха първите "загревни" мачове. И като казвам "загревни" имам предвид, че Жорика и Никона така загряха, че...

...другите подпушиха! Лошото за igu. и останалите бе, че и старите пушки СТРАХ и КРАВА се разлудяха и записаха безкомпромисни победи срещу електрика, Фанатика и КАКА. В реванша обаче последните двама се отпуснаха и обърнаха резултата в своя полза (мале СТРАХ как се ядосаа[:-banghead]). По време на тези напечени мачове Жорика и Никона на почивки изнасяха уроци на Хитмана и Лорда под надслов "Resident Еvil". Появи се и [RA] и се включи с достойни игри на CPMA със Диан (LordOfEvil), където последния взе лек превес. Имаше и много папкане - този път СТРАХ не разреши домакина да плаща и почерпи всички с кроасанчета "мини",кока-кола и лифт ябълка. Тук е момента да изкажа благодарностите си към него за цялата организация свързана с идването на "големите" К4-ки. Той бе и техен "официален превозвач". [:D]

Кпаба, Благодаря и на теб!

Да кажа нещо и за нашата закачкаа...

Играхме две игри с Хитмана и си поделихме победите, както следва: на Т4 - HITMAN 47, на pro-dm6 - Legolas. Мисля, че съм малко по-добър от него, но това си е мое мнение. Сабята показа - 1:1!

По-добре се представих срещу Лорда отново на най-силното ми ниво pro-q3dm6 и го отказах с 24:12. Играта вървя фраг за фраг до 6-7, но от там насетне имаше само един на картата! Да не вадя сега на умряло куче нож, щото се пак освен, че на мен това ми е най-силното ниво, на него му е най-слабото. Така че...

To be continued...

Готина подробност е, че "Кпаба"-та засне огромно количество снимков материал с миниатюрното си дигитално фотоапаратче - има ни цялата банда в сякви пози [:-censored](я да вида са аз кой за какво си помисли), които очаквайте скоро с коментар.

Мероприятието продължи и след отпътуването на JoRik, NiKoN и СТРАХ с похапване на пица "таз" (гооляааама ма ни стигна) и среднощен блок от игри, включително и забавно отборно меле.

Към 04:00 се отделих от кбд-то и се запътих към леглото. Сутринта в 7 и половина, когато замених работещия през нощта, разбрах, че Кравата и Ра са си тръгнали към 7:15. Без коментар!

Е, това е за сега от мен - нямам време да ви пиша повече.[]

C U @ gs1.bnc.bg!

п.с. ето и демота:

http://igulegolas.centrum-group.com/...ni%20po%20POV/

4. Member
    Тук е от
    Sep 2002

QuakeIIIArena

Вече е готов и снимковия материал.

Ето ни муцуните на всичките:

http://igulegolas.centrum-group.com/...20mart%202003/

...и по специално с обяснение кой кой е:

http://igulegolas.centrum-group.com/..._v_igu0037.jpg

От ляво на дясно: KAKA, LordOfEvil, CTPAX, KPABA, HITMAN 47(с очилата),4pizzafish69(най-долу), RA, под нея е elec7r1c, Legolas, NiKoN (с бялото), FaNaTiC (със готината шапка) и накрая скромно е поседнал JoRik (Legolas_vs_JoRik 0:35[:-weepn])

5. Senior Member Аватара на Kayso
    Тук е от
    Apr 2002

QuakeIIIArena

Ауе Legolas, какви са тия Wallpaper-и бе батко, направо паднах

То няма снимка под 150 к., има ги гледам до утре

6. Member
    Тук е от
    Sep 2002

QuakeIIIArena

Извинявам се на всички БТК юзъри[:-slug]! Не прецених, че не всеки разполага с оптика [:-magnify]

[:P]

Просто използвах суров материал за да стане по-бързо. Ще ги понамаля малко.

7. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

QuakeIIIArena

Ха ха, събирането беше култово

Малко ме поцепиха но лошо няма, браво на кпаба за тва че остана до последно, даже след нас и заформихме едно брутално ффа, където за малко да удари 200 фрага

Материала е добър, всичко беше супер, имам и да си връщам, само че следващия път ще променим тактиката да не фалирате )

С Енчо ще дойдем пак на 19

8.  

9. Тук е от
    Jan 2003

QuakeIIIArena

Moga da kaja ,4e absolutno se izkefih!Q3 is not ded mother****ers!!! Ako ima pove4e takiva subirania 6te se nay4a da igraq :-))))Za Legolas moga da kaja samo dobri dumi za organizaziata.Za igra4ite prosto nqmam dumi.Samo kato 4yete K4 trqbva sami da si napravite izvoda za klasata na tezi mom4eta.Vsi4ki ostanali su6to sa mnogo dobri i imam kakvo da nay4a ot tqh.Mnogo vi blagodarq na vsi4ki,a s Legolas imame o6te da govorim.6te se vidim skoro!!!

10. Тук е от
    Oct 2002

QuakeIIIArena

Следващият път няма начин да пропусна събирането. Браво на Legolas за организацията

11. Member
    Тук е от
    Sep 2002

QuakeIIIArena

Хех

Благодаря за добрите отзиви и похвали!

И на мен ми беше много гот. Да затворя залата за цялата вечер и да кажа на редовните си клиенти "Не" се случва за пръв път от почти пет години (откакто клубът го има), но определено си заслужаваше. Трябва да стане трдиция - ще поработя по въпроса!

Благодаря отново и да се пазите!

12. Тук е от
    Jan 2003

QuakeIIIArena

Myhaha pazete se?!? Drugia put kato doidem pieneto 6te e ot nas i se nadqvam da napravim mnogo dobri igri s teb.O6te ne sum padal ot Fanatica i Rosen no tova e za6toto ne sme igrali MYHAHA.Da se nadqvame 4e onq sladur kpabata 6te doide.Smqtam 4e sus CTPAX nqma da ima problemi za prisustvieto.

ps. abe qko reil i tova e!!!

13. Member
    Тук е от
    May 2002

QuakeIIIArena

Bih kazal, 4e demotata pocepvat maksimalno!!! Tova subirane e bilo prosto mega qko- qzuk, 4e ne sum do6ul i az(ne, 4e sum mnogo dobur). Ama vie vsi4ki me kefite. Osobenno KPABA i -CTPAX-

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

QuakeIIIArena

xa xa ako gouge u Tou u HanpaBo He 3HaM kBo |_|_|e CTaBa

яяяя тая кирилица работила Браво Крис

16. Тук е от
    Mar 2003

QuakeIIIArena

Мда наистина станаха добри игри,а и беше весело

17. Тук е от
    Jan 2003

QuakeIIIArena

Кажете някои нов интересен мод за Quake3 бе.Излезе ли нов дефраг? US navy seals як ли е? И дали е по-добър от CS?

18. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2001

QuakeIIIArena

ха ха, кви модове ве

прекарах пак мрежата с росен и го мажа по цял ден - вече 2 дни не е направил фраг

аре загрявайте че 19 иде, и аз със него

който иска да идва да заповяда

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 8 ПърваПърва ... 45678 ПоследноПоследно

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе