Резултати от 1 до 8 от общо 8

Крадене на трафик

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2004
    Мнения
    43
    #1

    Крадене на трафик

    имам един авер който мисли че му крадат трафик и наистина трафика му расте без нищо да прави.Няма никакви програми който се ъпдейтват в този момент.Сканирал е целия компютър с Norton Antivirus 2003 с последен ъпгрейд за дефинициите.Мисля си дали да не му сложа Firewall защото той до сега нямаше.

    И още нещо пиша аз ж Command Prompt Netstat -na още както сам пуснал компито и не е влизано никаде и няма никакви връзки там и има само едно ИП-връзката е с порт 6667 и тва ме съмнява че някой го е хакнал през DCC Chat щото той беше с Mirc 6.03 аз му изтеглих 6.12 (той беше G-line в досегашния сървар който използваше пробвахме в irc.omega.bg -Пусна го.)и пише

    G-lined

    ....там нещо си...Random .....virus

    някъв Random Вирус ама какъв точно забравих и пак казвам Сканирал е целия компютър с Norton Antivirus 2003 с последен ъпгрейд за дефинициите.Някой го хаква май през IRC а??

    и между другото как могат да се килват нещата от нетстат.

  2.  
     
  3. Gadget
    Guest
    #2

    Крадене на трафик

    Прочети във форума доста е писано за крадене на трафик.

    Това сканиране с AV-софт е умряла работа. Сложи файъруол и виж какво става. Kill през netstat не можеш да направиш, ползвай Таск Мениджъра. Възможно е да са му гепили MAC адреса и ако е на трафик някой да го товари.

  4. Member
    Тук е от
    Sep 2002
    Живее в
    Варна
    Мнения
    781
    #3

    Крадене на трафик

    ако наистина крадат звъни на ISP недей чака обаче аз доколкото знам те могат да ползват намалението само когато машината не е закачена за DHCP , защото ако не се лъжа той не може да приеме две заявки наведнъж

  5. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    33
    #4

    Крадене на трафик

    nai veroqtno WinBNC i nqkoi se zakacha za nego

    op nqma bg sorry

  6. Senior Member
    Тук е от
    Nov 2002
    Мнения
    1,594
    #5

    Крадене на трафик

    Mydoom маше навика да флудва разни ИРЦ сървъри. Това е единственото обяснение за което се сещам. Може Нортъна да сее счупил от някой вирус и поради това да не го хваща. Де да знам с windows яма невъзможни неща. Прегледай какво се стартира, и ако засечеш нещо непознато предприеми по-сериозни мерки.

  7. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2003
    Мнения
    114
    #6

    Крадене на трафик

    Моето предложение е да се обади в неговия доставчик и да каже какъв му е проблема ... ако някой му краде трафик доставчика ще се погрижи за всичко.. говоря по принцип. За антивирустната най-добре влез в сафе моде и пробвай с ф-прот за дос да провериш за вируси.

  8.  
     
  9. Junior Member
    Тук е от
    Dec 2003
    Мнения
    56
    #7

    Крадене на трафик

    Може отговора да не е в неговата машина, а в нечия друга, т.е. да не му се краде нет въобще, чрез вирус, троянец или нещо такова. Това става, когато нет-а се рутира директно по лан-а и клиентите се разпознават по Мак и АйПи само, както знаете и двета са сменими ...



    Кажи на провайдер-а ти да те снифи един ден какво правиш и в края на деня провери дали отговаря на това, което си правил, ако НЕ му казваш да предприеме необходимите мерките.

  10. Member
    Тук е от
    Sep 2001
    Мнения
    167
    #8

    Крадене на трафик

    Пробвай да сканираш с ad-aware с последните дефиниции. Като бях без нея без да дърпам нищо от нета компютърчетата ми присветваха и то често. След като я инсталирах и сложих real time scan (ad-watch) този трафик изчезна

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

  1. трафик..?
    От neznaeshta във форум Мрежи
    Отговори: 10
    Последно: 10-01-07, 23:54
  2. IP трафик
    От b_sx3m във форум Windows
    Отговори: 3
    Последно: 18-03-04, 02:43
  3. Отговори: 3
    Последно: 28-10-03, 16:47
  4. Защита от крадене на wireless антени?
    От -CTPAX- във форум Мрежи
    Отговори: 23
    Последно: 10-09-03, 08:20

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе