Както я подкарахте, FTYN 50/60 ще изчезне от каталозите ми се струва... и вие ще сте виновни.![]()
Както я подкарахте, FTYN 50/60 ще изчезне от каталозите ми се струва... и вие ще сте виновни.![]()
Той за съжаление отдавна изчезна от сайта на Daikin. Не знам дали още се произвежда или е на доизчерпване.
Вчера питах в Атаро за това точно.Казаха,че в складовете имат доста и внос все още ще има,но докога точно,не се знае.
Здравейте момчета.Притежател съм на посочената машина и бих попитал Ванко дали консумацията в режим охлаждане която сам измерил 500 w на час е реална, и понеже външното тяло е монтирато на открито, дали платката е добре защитена от влага
Защо да не е реална,като аз съм измерил даже 450 Вт. Тези 2,04 А на снимката ми не ги ли видя?
А за платката изобщо не мисли,защитена си е,това е дайкин все пак,а не някой Сансунек....
А ето и малко клипче,за да се види как работи на 2 А консумация 60ката. Извинявам се за доста лошото качество на клипчето,но е снимано с телефон и резолюцията е доста ограничена .
http://img190.imageshack.us/i/video000rz.mp4/
Браво Ванко - твоят опит ще е полезен за всички ...дерзай смело .
Някой има ли електронната схема (сервизно с пълната схема на а не само блок схемата на електрическите връзки) на споменатите въпросни модели - интересно ми е да видя как е реализирана частта около инвертора?