Уж ги бяха спряли от производство, но всяко нещо е предпоследно. появиха се с нови по-ниски цени. На който му трябва хубав климатик за помещение до 35м2 сега е момента.
Уж ги бяха спряли от производство, но всяко нещо е предпоследно. появиха се с нови по-ниски цени. На който му трябва хубав климатик за помещение до 35м2 сега е момента.
След голямо триумене(LG S12AT,SHARP AY/AE-XP12HR и Mitsubishi MSZ-GC35VA)си взех Daikin FTYN 50 F / RYN 50 E за хол 20кв.+9кв. кухня.Надявамсе,че ще се справи зимата.
Аз го взех за 1420лв. с доставка и монтаж.Имам едно въпросче.Малките филтри с светлия или тъмния цвят се слагат към топлообменика? Монтажника каза да не ги слагам защото можело да се разсмърдят. Ако това е вярно защо ги слагат в комплекта?
Защото е монтажник (хамал) само.Първоначално публикувано от valjeval
А може ли да ми споделиш откъде се сдоби с такава цена за всичко,че много ме замисли за покупка?Първоначално публикувано от valjeval
Аз го взех от 1 ф-ма в Шумен. Първоначално цената беше 1500лв. но казах, че плащам в брой и ми направиха отстъпка.
Това с монтаж и ....... всичко,а фирмата в лично съобщение,моля?Първоначално публикувано от valjeval
Daikin FTYN 50 дали попада в графата за заема енергийна ефективност?
Вече няма графа за енергийна ефективност но доколкото знам няма вече и такава.
Не попада,понеже се води конвенционалка,а държат на написаното,че само инвертори могат да са в тая графа...
Каква е разликата между FTYN/RYN50 и FTX50GV освен, че втория има сензор за присъствие? Колко над 5,8 ще развърти FTYN?
FTYN има еднакво външно тяло с FTX50GV така че ,каквито са показателите на FTX50GV такива са и на FTYN50.Първоначално публикувано от valjeval