към estqwerty :
Как с удължаването на тръбния път ще намалее бученето на външното тяло ? Според мен то си зависи от конкретните условия на монтаж , вид стена и т.н.
към estqwerty :
Как с удължаването на тръбния път ще намалее бученето на външното тяло ? Според мен то си зависи от конкретните условия на монтаж , вид стена и т.н.
Никак разбира се.Първоначално публикувано от dimon
ок моя грешка - подвел съм се защото каквото съм прочел досега из мануалите го дават минимум 3 метра.
предполагам ако е поне 3 метра поне ще може да се монтира някъде другаде, а не до възглавницата ти. ако беше на горния етаж щеше ли да го чуваш?
моето е със 7 м тръбен път, чува се само когато стартира на студено и преди да завърти вътрешния вентилатор. след старта дори и да съм до него няма признаци че работи нещо отън.
както и да е тия 35-ици им вибрирала предната решетката /виж из последните теми във раздела/- излез и виж дали е тя, ако да сложи силикон или хартишка нещо да я подпреш.
и аз да попитам на 6-7 метра трябва ли да има "маслен трап" ако външното е монтирано под вътрешното?
_______________________________________________Първоначално публикувано от Jackas
|__ |
| |климатик |
| | |
|__| |
_____________| ХОЛ |
| |
| |
| | | |
| термометър |
| кухня ___________________________________ |
| | | |
| | | |
| | | |
|____________| | врата |
|____________|
Доколкото успях да напрвя разположението на помещението,значи термометъра не е точно срещу климатика а е отстрани на витрината на секцията..Но пак казвам настроен на 22 гр, в стаята поддържа 23 гр.Но в даден момент почти качва до 25-26 без да изключи...