Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно
Резултати от 31 до 45 от общо 52

запитване за климатик

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2010

Re:запитване за климатик

Daikin FTX50/60/71 GV не е най-добрата машина! Това е една от най-добрите машини за цената си)...Явно си човек които продаваш тези климатици...мисля че не сме в казармата....кои е нов или стар...ве4е писах че за тези пари има по -добри машини за отопление,чети какво казвам.Мое мнение и не само мое а на сериозна фирма за клими е че имат паранои4ен дефрост следствие на това тяхната ефективност за отопление пада.Това е дадено за 18 но аз смятам че няма да се държи при отопление за параметара ,които е даден. И FTX71G/RX71G струва близо 2380 лева с монтажа.....а този FTX60G е 2050лв...Тук в този форум в които съвсем случаино попаднах след проблемите на климетика ,които имах.Неразбирам само защо никои от вас от рекламаторите на тези клими не им каже да внимават при отопление,4е климатика не се дуржи на нивото и марката за която се дават парите...и..преди това писах...не налагам мнение аз не продавам този климатик..нямам никакви дивиденти само се опитвам да информирам хората за очакванията които ще имат .......сами да избират....четете повече и разбираите хората по-добре...

2.  

3. ya
    ya е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jan 2010

Дефроста може да се оправи

4. Moderator Аватара на justify
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от ya
    Дефроста може да се оправи
    те за това ли dimon и още няколко човека се "преориентираха" след 6 месечно "оправяне"...
    ...в темите на форума са си казали "колко им е било хубаво"....

За 50-ката и 71-цата FTX серията с парите които струват няма друг климатик с тяхната мощност който да може да се закупи и да ги конкурира като съотношение цена/качество...и нямат проблем с дефроста(освен ако се намери някой който си мисли че са като АЕЦ в режим отопление)
    ... за 25-цата и 35-цата -еми не съм мазохист...
    ...но изглежда има и други "немазохисти"...

5. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2010

Момчета достатъчно е това, което исках да споделя с посетителите на форума .Явно сте се изучили един друг да си въртите този фолклор наи-добрият цена качество....1.Не е качествен...вече е писано...дефрост(лош)....енергиен клас B..никакви екстри за тази марка Daikin..и т.н.2.Не му е ниска цената..за това което купуваш..за FTX60/71 e..2000-2400лева... марка Daikin...за нея само си даваш парите....много са за това което могат...продаваите си ги....

6. Гастарбайтер Аватара на aruba_man
    Тук е от
    Jun 2010

Имаше един с три Дайкина, единия FTX71 - човекът е супер доволен. Плащал почти три пъти по-малко за ток от предната година, когато бил с някакво котле. Така че монетата винаги има две страни. И аз като потребител съм много доволен от FTX50, сега ако трябва да слагам - пак на него ще заложа. Мога да се хвана на бас с теб за каса уиски, че не дефроства на 45 минути (при каквито градуси искаш). Отиди и му виж външното тяло. Сигурно е два пъти колкото твоя FTX35.

7. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Само не мога да разбера защо някои от Вас много лично приемат нещата (не само в тази тема), когато прочетат негативно мнение за климатик, който притежават. Да не би да проговаря вътрешното АЗ в тях "-Абе я бегай от тука, няма как да съм се прецакал и аз". Някой си изказва мнението за даден модел/марка или опита и хоп веднага идва опозицията казвайки, че това което приказва отсрещния за същия модел/марка не е истина. Защо? Какъв е смисъла?
    В днешно време определението ПЕРФЕКТНО почти няма за какво да се "залепи", така че оставете другите да се изкажат спокойно без да ги затрупвате с противоположни доказателства, които са във Вашия индивидуален случай, а не в Техния. На едни може Мерцедесите да им харесват повече, а на други БМВ-тата

8.  

9. Тук е от
    Mar 2010

аз съм човека с трите дайкина, за първа зима бях на клими и двата модела нямам забележки, двата малките топлят и коридор 7-8квадрата плюс баня която е турбо студена, цяла зима и при -15 никакви грижи нито се напъват нито шумят, трудно разбирам кога дефростват, живея в къща на 700 м н.в. когато къпя децата климата в голямата стая за 5 мин. прави от 22 на 26 градуса жега, незнам сигурно имам къдмет с тези машини, когато ги избирах бях малко притеснен дали ще се справят, но сега съм сигурен че няма проблеми и ако трябва да избирам пак бих взел такива машини не ми се набутва с мерцедеси по 2000 лв които в студа ще топлят и харчат пак толкова, защото при -10 -15 градуса всички машини се изравняват па било то и с коп 6+ простата сметка е че разликата в цената е доста голяма и с тези пари ще се топлиш поне 5 години а да избиваш от висок КОП това за мене са глупости никога няма да си на далавера защото разлика от 800-1000 лв в цената ако трябва да им плащаш и лихви отиваш в кереча, относно токо обсъжданата FTX50,60,71 разликата с другия е окото което не позволява да духа в теб и седмичния таймер, иначе като машини са еднакви, 71 в 120 кубика с 17 кв.м. прозорци въобще не се огъна цяла зима а харчи средно месечно 82лв, под мен живее леля ми в същото помещение и се топли с един САМСУНГ 24 като стана -5 умря няма размразяване стана на леден куб и леля ми си пускаше духалки и ел радиатор щото самсуняка даде фира, затова според мен не наблягайте на супер класни машини на дебели пари, а на прилични доказали се машини и обърнете внимание на изолацията, това което се изплаща не е високия коп а дебелата изолация и качествения стъклопакет МАЙ СЕ УЛЯХ

10. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Не dobrinov, не се уля, доста точно се изказа.

11. Member
    Тук е от
    Oct 2010

Много добре казано от няколко човека.
    Относно запитването за климатика-сега можеш да прецениш отлично какво точно ти е необходимо за теб.
    Успех.
    п.с.Към Г-н ТОДОРИН-Моля,оправете граматиката.Много правописни грешки,това руши много вашите
    мнения.

12. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

TODORIN777 : моля кажи кой избор смяташ че е по добър от 50-ката дайкин. само споменаваш в няколко мнения че има по-добър избор - напиши го.

иначе с първи я си пост по темата съм казал каквото имам.

13. ya
    ya е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jan 2010

Както се казва в такиа случаи.................върви доказвай сега че нямаш сестра!!!

14.  

15. Тук е от
    Feb 2010

искам да одбележа че този климатик които го имам е FTXS35G2V1B и тези които не са запознати да не исказват мнение :- memnon извинявам се за квадратите става вапрос за 29 квадрата

16. Тук е от
    Mar 2011

FTX60 за 2050 лв кой луд дава толко пари ако разгледате малко ще намерите с 500 лв по малко за същия модел само не разбрах какъе дефрост има този модел
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1300727471[/time]_________________________________________________

ето ти сайт направи си сравнения pm-klimatici.com има тази опция

17. ya
    ya е офлайн
    Member
    Тук е от
    Jan 2010

Ще ги търсите ама няма да ги намерите

18. Тук е от
    Mar 2011

може да се оплаче само от цената от нищо друго

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 3 от 4 ПърваПърва 1234 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. запитване за климатик TOSHIBA - RAS-2212D DAISEIKAI
    От nakatasan във форум Климатици Toshiba, Carrier
    Отговори: 7
    Последно: 07-08-14, 16:28
  2. Запитване ?
    От nikolin във форум Дъра-Бъра
    Отговори: 14
    Последно: 30-08-12, 23:59
  3. Запитване.
    От Razbira4 във форум Аудио и Видеокарти
    Отговори: 8
    Последно: 06-03-12, 23:43
  4. запитване за стойка на климатик
    От liquidotensione във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 12
    Последно: 26-12-11, 18:27
  5. ЗАПИТВАНЕ
    От comunikator във форум Системи за домашно кино, плеъри и HTPC
    Отговори: 1
    Последно: 06-01-10, 01:13

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе