Daikin FTX50/60/71 GV не е най-добрата машина! Това е една от най-добрите машини за цената си)...Явно си човек които продаваш тези климатици...мисля че не сме в казармата....кои е нов или стар...ве4е писах че за тези пари има по -добри машини за отопление,чети какво казвам.Мое мнение и не само мое а на сериозна фирма за клими е че имат паранои4ен дефрост следствие на това тяхната ефективност за отопление пада.Това е дадено за 18 но аз смятам че няма да се държи при отопление за параметара ,които е даден. И FTX71G/RX71G струва близо 2380 лева с монтажа.....а този FTX60G е 2050лв...Тук в този форум в които съвсем случаино попаднах след проблемите на климетика ,които имах.Неразбирам само защо никои от вас от рекламаторите на тези клими не им каже да внимават при отопление,4е климатика не се дуржи на нивото и марката за която се дават парите...и..преди това писах...не налагам мнение аз не продавам този климатик..нямам никакви дивиденти само се опитвам да информирам хората за очакванията които ще имат .......сами да избират....четете повече и разбираите хората по-добре...