Здравейте колеги.. Създадох си проблем с климатика и поне така си мисля, че аз съм виновен, понеже един ден реших, че искам да го настроя часовника да се включва и изключва.. Обаче се случи така, че включих някаква странна функция, която кара климатика да работи и след, като го изключа. Например, ако го включа на даден режим, си работи, както си трябва, но след като му перна "off" от достанцонното, спира за секунди, след което се отваря наново и започва да шуми (звука е, както от вентилацията). И така може да продължи до безкрай. Да поясня, че дистанционното ми е на японски, а упътване съм си изтеглил от интернет, което обаче е за европейските модели на Daikin. Кофтито е, че от желанието си да зануля таймера, който така и не разбрах, дали съм настроил, натиснах и сервизните бутони, за които така и не мога да намеря някаква информация.. Имам невероятното желание да го махна този шум, но как така и не знам. Търсих също така и някаква клавишна комбинация, чрез която да reset-на всичко на климатика и да се върне в състояние, както е бил, като нов. Те това също не намерих..
Искренно ще съм ви благодарен, ако някой е на ти с този казус и даде мнение по въпроса..![]()