Започна новият отоплителен сезон и снощи беше първата нощ, в която спах на климатика. Както е известно от други теми, машините ми бяха монтирани от небезизвестния мошеник Ванко, който първо си остави ръцете, после ме остави без каквато и да е гаранция и поддръжка.
Моля да ми помогнете, като препоръчате колега от форума или коректна фирма, която да може да ми прави срещу заплащане профилактиката.
Конкретно в момента ми трябва за да ми помогне с някакъв нов паразитен шум от вътрешното тяло. Шума се прояви за кратко в края на миналият отоплителен сезон, лятото машината не е работила и сега като е включих проблема си се прояви отново. Става дума за някакъв шум с "ротационно движение" ако мога така да се изразя. Когато се включи вътрешният вентилатор се чува на точно равни интервали едно "цъкане" все едно част от него опира в нещо малко и създава неприятният звук. Надявам се че е нещо малко от прословутата чешка сглобка, но не се наемам да си разглобявам вътрешното тяло за да го търся.
Ще очаквам Вашите предложения.
Поздрави.

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 

Първоначално публикувано от pippo
 Първоначално публикувано от pippo   
  завърти турбината насам-натам . Може да е попаднало нещо в нея и да се види , а също така да огледаш това-онова ...
 завърти турбината насам-натам . Може да е попаднало нещо в нея и да се види , а също така да огледаш това-онова ...
						 Дано не се появява отново.
 Дано не се появява отново.