За новият модел FTXN35L Няма сервизна документация засега, но това което знам е следното:
- компресора е същият като на FTX35
- с ЕлектроТРВ
- при +5 навън топли като калорифер - какво ще е през зимата не знам, но съм оптимистично настроен.
За новият модел FTXN35L Няма сервизна документация засега, но това което знам е следното:
- компресора е същият като на FTX35
- с ЕлектроТРВ
- при +5 навън топли като калорифер - какво ще е през зимата не знам, но съм оптимистично настроен.
колега,някой ти е промил мозъка(както аз бях).........не си купувай нито единия ша ривеш.
От тази фирма ще останеш доволен PowerClima - Климатици. Продажба на климатици, монтаж на климатици, сервиз.
Който и да избереш ще си прецакан.Аз съм до тук.Успех!!!
Потребител 1, сигурно не си чул че този модел FTX35 прави дефрост на всеки 30минути. Не впечатлява и с никакви параметри. Взимай го щом искаш.
Аз се отоплявам с тази марка климатици топля около 100кв. и съм имал такъв който дефроства на 28мин. , ако имате възможност по- добре е да вземете по- горната серия на Дайкин.
Напълно съм ъгласен с Вас
Тази машина по мои сведения е модел от 2010г под името McQuay M5WMY15JR и е масово монтирана в ***** за 2011г. от където има изключително добри отзиви за миналата зима!
От тази есен е вече в производство под името Daikin в готовност за европейския пазар съгласно новите изисквания за климатичнитие системи от 2013г.
Както винаги Daikin са една крачка пред другите
- - - Обновено - - -
Отново некомпетентност от страна на фен на конкурнтните на Дайкин псевдо климатичета
- - - Обновено - - -
Ти добре ли си Бе колега?
Та този модел се мотира масово за 1250 мах с монтажа!
potrebitel1, ма трябваше веднага да кажеш, че си се регнал за да ни продаваш краставици и дайкини, че хората се изпопритесниха да те спасяват от тебе си.
А ти сигурно не си висял през прозореца да размразяваш външно тяло на General при -12 за да може малко от малко да почне да работи, като нормален Daikin!
- - - Обновено - - -
В този форум явно няма специалисти а лаици представящи се за клиенти, а в същност са представители на определени ниско котиращи се марки климатичета!
Тук все пак няма представител на McQuay, тоест Daikin .
Потребител, ти съвет ли искаш или да правиш реклама? Виждам, че си наясно с моделите на Дайкин. Нямам нищо против марката, ама да пишеш, че искаш мнение от специалисти, какво ще рече? Трябва да си фен на марката, че да си специалист ли? Във форумът всеки има сантимент към марки, но като препоръчват модели, пишат защо и с какво е по-добър от друг. Пък всеки преценява дали е съгласен или не. Като не е, вади факти и споделя личен опит, но не от една марка, а солиден. Така може да си позволи да препоръча едно или друго.