Здравейте!
Имам нужда от климатик за отопление на стая с размери 16м2 в жилищна зграда в София
Чудя се между двата гореопоменати модела, какво бихте ме посъветвали?
Здравейте!
Имам нужда от климатик за отопление на стая с размери 16м2 в жилищна зграда в София
Чудя се между двата гореопоменати модела, какво бихте ме посъветвали?
Нокрия 14-ка, само Нокрия..............те другите всички марки и модели са омаскарени. Имаше хора във форума които искаха си монтират Нокрия във WC-то, а при теб за 16 квадрата, направо ще си е супер.
А сега сериозно -всеки един от посочените от теб модели ще ти топли без проблем 16 квадрата. Иначе по добрият избор за Дайкин е FTXS20K
Е може и FTXS25K разбира се въпреки че FTXS20K и FTXS25K са 100% едини и същи климатици.
Определено климатика ще е Daikin значи, но дали FTX35 или FTXN35L
Все пак нямам средства за климатик над 1400 лв.
- - - Обновено - - -
Между другото да ми препоръчате някоя фирма?
- - - Обновено - - -
- - - Обновено - - -
Защо така крайно?
И какъв ако не тези двата?
дефроста няма да ти хареса,но поне ще топли,а за 1400лв. има доста по-добри клими,но втора употреба.
Потребител1 "имам" нещо за Вас: MITSUBISHI Heavy SRK/SRC 25ZJP-S Климатик MITSUBISHI Heavy SRK/SRC 25ZJP-S .Остават 50 лева аз отпразнуване на новия климатик...
potrebitel1
Колега един съвет от мен ама като на приятел -бягай далече от тези 2-та климатика с гордото име DAIKIN ,че само на името ще се радваш.Ето ти едно много по-добро решение:
Климатик Panasonic CS/CU-E09NKE-3 - Econavi 2012
И да почерпиш,че ще студуваше зимата с тези баракуди който си беше избрал.
Предложението на колегата justify http://www.**********************/klim...p-s-1476.html#
също е добро предложение или пък ако държиш да е DAIKIN neka da e FTXS 25
... Стига бе, човека е решил да се дави, защо му пречите?
Вие от небето ли падате или да? Питам ви кой от двата модела да избера и защо ?
Нищо повече
- - - Обновено - - -
Колега моляте не дей да спамваш!!!
- - - Обновено - - -
Колега моляте не дей да спамваш!!!
- - - Обновено - - -
Изключително некомпетентно изказване, което е далеч от темата