FTX__GV - Чехия
FTXN__K - Китай
FTXN__L - Малайзия
FTX__GV - Чехия
FTXN__K - Китай
FTXN__L - Малайзия
незнам при вас как е но:
FTXS__J- Чехия или Япония(само за подовия)
FTX__GV - Чехия
FTXN__K - Китай-не се предлага вече
FTXN__L - Малайзия
От вчера съм горд собственик на DAIKIN FTX 50 GV...засега всичко и наред,но повече впечатления ще мога да споделя /ако някой се интересува/, след седмица,две....сега мога да кажа само ,че въпреки че инвестицията е голяма и няма избиване,то все пак "кефа няма цена"
От няколко часа сме с DAIKIN FTX 50 GV.
За сега мога само едно да кажа: ТИШИНА
Предния климатик Тошиба 30-ка, като включи се събуждаше детето
честито.
давайте впечетления и повече инфо за помещенията в които ги слагате.
fth 50 и тишина са несъвместими неща.явно нямаш база за сравнение,но ще останеш доволен от климатика.
Явно има база, но базата е на поне 10 години.
Той , не знам , но енергото ще е доволно
Този пост е редактиран от smqnab; 13-01-13 в 16:08.
Да споделя отново преживяно;От 15.11.12г. до 11.12.12г.Сметката ми за ток е 97.66 лв,ако се наложи ще снимам.Включвам два климатика,пералня,сушилня,бойлер,абе всичко що е на ток.Признавам че рядко готвим на ток,повече си ползвам мазето на газ.Наистина и аз останах ПРИЯТНО изненадан.Сега очаквам наистина по-висока сметка,допустимо е при положение,че и дните ще са повече и си беше и по-студено последния месец.Но търпя до 130-150 лв.Признавам също,че етажа ни е с минимални топлозагуби и климите през деня работят почти на минимума/подържат 20 гр/Е не всеки ден,но ....Това е ще пиша пак-дано да не съм разочарован тоя път.
smqnab как пък само на тебе Дайкина е крив ?
Ако обичаш престани да бълваш глупости, вече се знае че защитаваш интереси на конкурентни марки за лична облага! Предметната дейност на този форум е да помага на хората в избора им а не да се прогламират глупости от болни мозъци като твоя
Придържайте се към темата и спазвайте добрия тон на форума.Без лични нападки и квалификации.Отнася се за всички участници в темата.
Този пост е редактиран от justify; 13-01-13 в 16:39.
Не е редно някой, който не харесва дадена марка /въпреки, че не я използва и едва ли има лични впечатления от нея/ да я оплюва толкова ревностно! Като не ти харесва не я купуваш и толкова! Едва ли фирмата Дайкин ще я заболи от това. Сигурен съм, че има предостатъчно доволни собственици на Дайкин, които обаче нито хвалят по няколко пъти на ден марката, нито оплюват редовно други марки /примерно Тошиба/. Не е редно да се създава негативно отношение у хората, които са си харесали такъв климатик, просто им посочете плюсовете и минусите и нека всеки сам си реши.
potrebitel1,
Последно предупреждение.
Бъди по-толерантен към събеседниците си, престани да обиждаш всеки, който не е на твоето мнение и не си позволявай да коментираш действията на модератори във форума.
Благодаря.
kod