Аз за зима не се притеснявам. В центъра на София съм и досега да е ставало толкова студено не съм видял. Мръсния въздух, колите, тецовете и т.н хич не ни оставят да се изстудимТрябва ми предимно за лятно ползване и може би евентуално ако има нужда пролет есен като спрат теца или да подпомогне малко теца някой и друг ден.
И хитачито, за което сте писали и дайкина стават за Вас.
Новата партида вече е налична, външните тела са още по-"оргинални" от чешките, защото са made in
turkiyegd4(1).jpg
Че това от кога е фактор къде се правят. Той клиента купува защото е брандиран с надпис Daikin. Ама на теб ли да го казвам![]()
а бе видях машинката на охлаждне беше тиха , май ще взема една машинка за проба.
какви са турските я поснете картинки.
Преди 1-2 часа видях разлепени брошурки по входовете-климатик Дайкин за 839лв.с монтаж.Че той по-евтин от Мидея.
М чи нали тва е идеята на този модел, да избута от пазара всички така наречени истински китайци![]()
само че трябва да пише "климатик с надпис Дайкин на него за 839 лв"
Браво на Дайкин! Само 839 лева. Като цена е супер. Остава само да го пуснат с безплатен монтаж и току-виж, хората се избили за него, както за банани по Татово време![]()