BRP069A81 ??
BRP069B41/42/43/44/45 ???
Всичките ли стават?
BRP069A81 ??
BRP069B41/42/43/44/45 ???
Всичките ли стават?
Мерси! Всичко стана! Малко е късо кабелчето за този модел, но се получи....
Някой може ли да помогне с настройката на седмичния таймер на подов daikin fvxm50 през мобилното приложение. Преди малко за тест пробвах в 12:00 да мине в тих режим ,диода за таймера на вътрешното тяло светна ,но климатика на мина в тих режим.Иначе ще го ползвам за различни градуси през денонощието , просто за тест го сложих в тих режим за да разбера дали работи.
Пробвах и с намаляне на температурата , но пак не се получава.
Този пост е редактиран от martin0506; 06-02-20 в 13:49.
Горе има една отметка - трябва да я кликнеш за потверждаване, после още един път.
![]()
Натискам е веднъж ,след това ме праща в друго меню където може да се пуска и спира програмата. Отразява ли в приложението ако съм избрал градусите да са по ниски , например от 25 на 22 градуса.
А как разбра, че не минава в тих режим.
На дистанционното не се променя нищо.
Пиша за модел който не е подов, но приложенията са еднакви.
Ако си настроил всичко както трябва, няма причина да не сработи. Отбеляза ли деня в който искаш да се случи промяната?
Да не би да не си активирал запаметената програма?
- - - - - - - - - -
Писали сме заедно.
- - - - - - - - - -
След активиране на програмата се променят данните в приложението като настъпи часа за промяна.
Този пост е редактиран от mimojef; 06-02-20 в 14:19.
Така пробвах , 17:50 да направи 24 градуса , но от втората снимка се вижда че градусите си остават 25
Този пост е редактиран от martin0506; 06-02-20 в 18:58.
След резетване и настройка на ново , всичко е ок вече
От вчера,като влезна в приложението, не мога да управлявам daikin fvxm50,модула стои без име и има една удивителна. Натискам върху него и ми изписва уредът не може да се управлява.
Изчистих всички настройки и пробвах няколко пъти да го настроя на ново по метода с wps на рутера , понеже съм загубил ключа за свързване към модула по wi-fi където иска ключ за парола. Преди това беше настроен с wps също.
Screenshot_20200813-190032_Daikin Online Controller.jpg
Сега се опитах и аз да си вляза в контролера, но не ми го намира. Явно проблемът е генерален.
В спалните имам daikin perfera, при тях няма проблем.
Ти с какъв модел си ?
А резетна ли адаптера?Изчистих всички настройки и ...
https://www.daikin.eu/en_us/faq/how-...-settings.html
Рестартирай и рутера.
Паролата по спомен е отзад/отстрани на адаптера, като се прибера от работа ще погледна.
Оня ден си играх с единия, че сложих WiFi екстендер и всичко си е наред до сега.
Резетнах адаптера и рутера . В спалните ключа с паролата е отпред на модула, те вървяха в комплект. На подовия е слаган допълнително , но отпред няма лепенка с паролата . От задната страна не мога да го видя , залепен е 3м лента , може и да се разглобява ,трябва да погледна.