Отговор: Въпроси за Daikin FTXC SENSIRA
Не знам защо хората масово скачат на мощни климатици за малки стаи. Днес имаше посетител в магазина искаше грии соял 12ка за стая 10м2. Не че нямаме такива и други на 5ти ще монтираме на друг такъв клиент 9ка соял в 12м2 и 12ка соял в 20м2. Имаме и клиент с 12ка Амбър в спалня 12м2.
Явно се презастаховат, но не знаят, че в повечето случаи това води до повече негативи, отколкото позитиви. Лошото е, че в много от случаите отсреща няма кой да им обясни, че преоразмеряването не е хубаво нещо. Дори напротив, много от "продавачите" агитират за по-мощни машини, за да са "спокойни". А това обикновено е вследствие на тотална некомпетентност и незаинтересованост.
то аз не се сещам по маломощен климатик от Сенсира .. 9ката е някви 1.5 кв при -10 топлоотдаване
Цитат:
Първоначално публикувано от
qweqwe
Някой, който е ползвал такова чудо, ако може да сподели дали върши работа?
Поръчах едно от Алиекспрес, но кога ще дойде ...
Що не го поръча от тук? Идва на следващия ден.
Цитат:
the inquirer
Що не го поръча от тук? Идва на следващия ден.
При такива въпроси обикновено ставам нецензурен. Сега ще се въздържа. Ако може някой модератор да изтрие мнението на колегата the inquirer .
Цитат:
rym
При такива въпроси обикновено ставам нецензурен. Сега ще се въздържа. Ако може някой модератор да изтрие мнението на колегата
the inquirer .
Ами ставай нецензурен, все ми е тая. С доставката тука въпросната джаджа струва 20 лева, та не знам защо си правиш труда да го поръчваш и да чакаш. В момента има дори телефони - говорим за китайските, сравнени в алиекспрес и в бг, разликата е минимална, кризата доста смали далаверата от поръчки в алито. Даже като почне всичко да минава митница те тогава далавера да видиш.
Здравейте колеги, днес ми монтираха в спалнята Sensira FTXC35CV1B. Сега забелязах, че не бяха сложили допълнителните филтърчета от титаниев апатит(каквото и да значи това). Мисля, че успях да ги закрепя правилно за големите филтри без упътване, но се чудя дали наистина имат някакъв ефект или са чист маркетинг?
Пробвал съм всички видове допълнителни филтри, единственият от който има ефект е фотокаталитичен филтър.
Цитат:
the inquirer
Ами ставай нецензурен, все ми е тая. С доставката тука въпросната джаджа струва 20 лева, та не знам защо си правиш труда да го поръчваш и да чакаш. В момента има дори телефони - говорим за китайските, сравнени в алиекспрес и в бг, разликата е минимална, кризата доста смали далаверата от поръчки в алито. Даже като почне всичко да минава митница те тогава далавера да видиш.
Абе г-н съветник, аз просто попитах дали някой е ползвал тая джаджа и да сподели менние. А ти тръгна да ми казваш откъде и какво да поръчвам, колко ще ми струва, че съм бил гонил далаверата и т.н....
Моля, да се придържате към темата!
Цитат:
rym
Абе г-н съветник, аз просто попитах дали някой е ползвал тая джаджа и да сподели менние. А ти тръгна да ми казваш откъде и какво да поръчвам, колко ще ми струва, че съм бил гонил далаверата и т.н....
:offtopic:Брей, ти си бил голямата работа, за какво ти е да ти споделя мнение, нали вече си го поръчал - и то от алито, всички можем да поръчваме от алито, бъди мъж поръчай си от България :-memnon
На твойто му се вика - след дъжд, качулка.
мда като дойде след 3 месеца на митницата ,ще провериш сам дали върши работа ,вече си го поръчал
3 Прикачен файл(ове)
Игнорирам мненията на двамата професори по-горе.
Имам друго питане:
Интересен феномен се получи с двете нови Сенсири. Таванът над тях потъмня. Работили са не повече от час на ден.
Някой има ли идея защо така?
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=36726&stc=1
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=36724&stc=1