Замери изходящите температури техник, чудесни са. В крайна сметка понеделник ще отида на място да подам искане за демонтаж и обследване в сервиз и евентуална смяна.![]()
Колко е най ниската?
Нищо не ми каза, стоя замерваше си, и толкова. Видях 12 градуса на термометъра му веднъж, и веднъж 18 като вдигаше градусите нагоре. Но само отбеляза ОК и толкова. За това и реших да действам по друго направление, то след толкова посещения вече става малко досадно и за тях, и за мен.
При Вимакс е до късмет да попаднеш на читави монтажници и сервизни техници, аз брах ядове и са двата типажа.
Има едни камери(ендоскоп) за телефон за 10лв., можеш да вземеш една и да огледаш какво се случва вътре и дали този конденз капе директно от топлообменника, тоест не се оттича в предната и задната вана.
Ха, даже имаме такава в офиса. Да я върне колегата който я е заел и ще огледам и аз. Добра идея, благодаря!
Мирише ми на счупена турбина..
За квалифициран човек, който е наясно с материята едва ли е особено трудно да диагностицира проблема за десетина минути, ама тия от вимакс като ги знаем какви са аматьори, дано да успеят да се докопат до истината след няколко месеца.
Успех с ремонта!
eomer, проверете турбината, колко е чиста. За 2 лета работа на охлаждане мисля, че ще е доста натоварена.
Във ваната ги излях, да, то иначе няма да е показателно.
Турбината не е перфектна, гледаха я, но не е за някакво спешно почистване. Даже го говорихме, че по-скоро догодина ще я почистим.
Всъщност другите ми два Daikin са с по-замърсени турбини даже и работят и нощем на охлаждане, с тях проблеми нямам и никога не съм имал.
Тази нощ час след като го спрях се разкапа много, чак леген се наложи да слагам долу. Един час е капало стабилно. Днес отново ще звъня, не виждам как може да е проблем, който да се реши от самосебе си. Гаранционна е машината, да дойдат и да си я приберат.![]()
Продължителното капане след спиране е най-вероятно е от топенето на натрупана скреж от вътрешната страна на вътрешното тяло. До като работи климатика виж крановете дали не се полеждат.
При 40гр външна този климатик трябва да падне на -40, за да се случи подобно нещо.
Не е точно така. Ако е заминал фреона вътрешното тяло се обледява на охлаждане.
Колегата е постнал снимка на връзките на външното.А и ако е заминал фреона на нов климатик нямали да се хване от техниците, а и все пак трябва да му падне производителността.
На мен на авто климатик ми се е случвало да почне да изпуска и веднага го хванах.