Здравейте, собтвеник съм на машината от заглавието и от скоро се боря не успешно със следния проблем. При температури около 0 градуса машината без никакъв проблем настроена на 22 градуса прави в помещенито което отоплява (кухня 10кв) при отворена врата топлим и коридора с него достига 25 градуса в помещението на комфорт режим(елхичка на дистанционното) и изходящия въздух от вътрешното тяло е доста топъл. Понякога(необясними причини) при настройка 24 прави 24, а температурата на изгодящия въздух е значително по-ниска (замерена около 40гр. по C). При настройка 30гр. достига едва 25 в помещението, с настройка FULLPOWER същата работа. Климатика се оправя в дадени моменти и започва да работи нормално последно 5-6дни работеше около 3-4 зле и т.н. Буквално съм ставал свидетел как работи нормално и без причина започва да духа по-студен въздух, до като съм в пряка близост до него.
До момента проверен фреон доляти 200грама. Вътрешното ми тяло е разглобено и почистено от мен. Грешки не записва, не се оправя с изключване от мрежа разместване на настройки или нещо подобно. В режим на охлаждане не знам дали го прави, а сега няма и как да проверя. Никой не се наема да го ремонтира, защото нене сигурен от какво ще се оправи, а според повечето това било нормална работа на инверторНа мен ми намирисва на лоша връзка/грешен сигнал, която променя показателите и не дава пълна мощност на компресора. Планирам подмяна на сензорите във вътрешнето тяло профилактично. Някой може ли да даде инфо какви показатели трябва да имат при каква температура за да ги проверя? Благодаря на включилите се в темата, защото може да се наложи да се боря сам с проблема. Машината е доста мощна когато работи правилно, а компилацията с подова конзола създава голям комфорт и не ми се иска да се разделям с нея.