Е някой път се налага да живеем с грешките си.
Просто съм виждал и нормално работещи климатици.
Ще сложа едно лг на мястото на подовия...
Е някой път се налага да живеем с грешките си.
Просто съм виждал и нормално работещи климатици.
Ще сложа едно лг на мястото на подовия...
А така това е приказка, който разбира на ЛГ се спира![]()
Имам приятел, сменил една торба скъпи машини последните 10г, да не изброявам. Спи под високостенна Перфера от тази серия. Каза, че дефростите не разбира кога се случват. Изключително доволен е от машината, начинът й на работа и изработката на вътрешното тяло. Монтирал го е Александър.
И хубу , де мойте трите защо съскат и бълват като луди ? Тръбите са огъвани със спец инструменти , вакууми, макуми , динамометрични ключове... Човекът , който го монтира е представител на Атаро и е голям маняк на монтажите. Удължих тръбите и все тая . Между другото като отварях да намествам тръбичките мернах само едно Буре ( заглушител) , това голямото. Други май не видях в моите екземпляри....
Не са ти се паднали оригинални екземпляри
Не се ли оплакваше и от бучене, та се сетих че може да пробваш от тези пружинните тампони
Как не оригинални екземпляри??? Нали има интернет и се закача за портал и си упдейтва фирмуери. Серийни номера. Гео локнати сме, можем да търсим само определени сервизи.. Какви фалшификати и ментета?
Но на тези цени няма смисъл от този модел.
Този пост е редактиран от estqwerty; 12-03-26 в 18:23.
dimon , за това защо твойте три климатика не работят както трябва да работи един климатик , попитай този който ги е монтирал , той би трябвало да ти помогне . Няма климатик със заглушител/и или без такива да работи така както твойте . Много климатици от по-евтините китайци нямат заглушители и ткова чудо което описваш няма .
Хаха сарказъм беше. При старо МЕ макар и на друг хладилен агент над 1кг съм забелязал че понякога са по-шумни дефростите, а друг път по-тихи, тоест според условията се променя донякъде и шума