Цифричката на машините се определя от капацитета на охлаждане, не на отопление.
Преглед за печат
Цифричката на машините се определя от капацитета на охлаждане, не на отопление.
Здравейте,
Интересувам се какво Ви е мнението за тази машина
https://*********/invertoren-klimati...tu-klas-a.html
Копа при отопление не е ли нисък?
fuji-electric-rsg-18lfc
Благодаря!
Машината е огън и пали чергата в студените зимни нощи.[emoji41]
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk
Здравейте, имам питане относно 14 lmcb nordic днес при 2-3 градуса и силна мъгла прави дефрост на 2-3 часа. Нормално ли е? Монтиран в помещение около 30 кв.м.Ако задавам тъп въпрос извинете ме , но не разбирам от климатици въобще.
На силна мъгла даже е бонус 2-3 часа.
Значи да не го мисля. Ок благодаря Ви.
Здравейте, да Ви попитам чисто нов климатик на 3 дни fuji-electric-rsg-18lfc спря да духа толо - само студено. Това се случи след изваждане на захранващия щепсел при работещ климатик.
Дали нещо не се е прецакала електрониката? Така или иначе се обадих на фирмата, но чак след седмица ще може да се установи проблема. Може ли да е от недостиг на фреон?
Благодаря!
Компресорът отвън тръгва ли?
Развъртва, да - понеже духа ледено студена струя.
Може да е малко глупаво, но...погледнахте ли дистанционното? Пуснете от бутона отново режим топло. Да не би да се е включил на режим охлаждане?
Погледнах го, дори пробвах да направя инверсия, тоест викам си ако нещо електрониката се е шашнала, да не би на режим студено да духа топло и обратното, но не е от това.
Предположение - може би някакъв проблем с четирипътния вентил във външното - заседнал, или бобината, която го превключва не работи.
При монтажа вакуумираха ли системата?
Рестартирай климатика от контакта, застани отвън до външното тяло и пак го пусни на отопление. Трябва да се чуе щракване/цъкване при стартиране, не се ли чуе, значи е вентила.
Ясно, благодаря!
Ще пиша като се устаови повредата.