Моделът е от 2000 г, инвертор на фреон R22, EER 2.5 и COP 3.
Компресорът ти е 2PV132N7BB02. Но вече колко струва...
Моделът е от 2000 г, инвертор на фреон R22, EER 2.5 и COP 3.
Компресорът ти е 2PV132N7BB02. Но вече колко струва...
deian,благодаря
все си мислех ,че има някаква база данни с компресори и цени .Поне вие занимаващите се с хладилна техника би трябвало да ползвате .Благодаря на всички за бързите отговори !![]()
Цена може да ти каже някой, които наистина се занимава с това. Изчакай. Но повчето, които работят с Fujitsu-General, са дилъри на Булклима и Пингвин, така че ще ти кажат същата цена
Остава варианта някой да има работещ компресор от климатик с друг проблем.
деян,от къде вадите каталози за годината на производство на климатик ....фуджитсу ,митсубиши национал? Може ли линк,благодаря!
Няма единно мястоGoogle. Ако говориш за японските модели - www.eccj.or.jp и после е трудничко
![]()
за японските говоря,иначе минавам на евтин китайски климатик...изпатих си от "качествените " японски..чупят се след 3-4 години и си до там.
на този сайт ,ни що не мога да намеря....къде мога да напиша марката климатик и номера му ...за това фуджитсу няма никъде нищо !
Твоето Fujitsu си е за европейския пазар и не е в този сайт. В него има климатици за японския пазар - понеже беше споменал за втора употреба, затова. Но с втората употреба се процедира така - отиваш в магазина, записваш си какво имат, идваш тук и ти казваме кое е най-доброто от наличните.
А за твоето Fujitsu какво те интересува... има информация в нета, но е малко, понеже е стар модел.
Ами за моето фуджитсу....работеше супер пъривте 4 години ...до като му изтече гаранцията разибра се .А сега ме интересуват вече "истинските" японки...нези които са за японският пазар!За това исках да прочета повече за тях.Предлагат ми тук разни стари модели но не знам коя година са и какъв дебит имат ...за това те питах!Може да не съм се уточнил !Все пак благодаря !
Пускаш ни моделите, които ти предлагат, в темата "Втора употреба климатици" и така. Няма друг начин. Има де, ти да се мъчиш с японските сайтове, но тук има хора, които го правят с лекота
Има и чисто нови пак японски, за техния пазар, но не знам колко пари си склонен да отделиш. Те със сигурност са по-скъпи от смяната на компресора ти.
Отивам в темата за втора ръка климатици ,благодаря !