Че то аз и 18ките дигам с една ръка.
Че то аз и 18ките дигам с една ръка.
Тебе съм те признал.Първоначално публикувано от VeleV.Klima
да споделя и аз за сравнение-доста време се колебаех между Mitsubishi GE-35 i Fudjitsu 12 LDC,трябваха ми 2 броя тъй като стаята която ще отоплявам е около 50 м2.Имам и монтирани два Mitsubishi GE25 и мога да сравня непосредствено работата на двете марки. Надделя изборът за Fujitsu 12LDC ,поради факта че имат по голяма топлинна мощност от Mitsubishi .Ами какво да кажа-в сравнение с 9-тките mitsubishi ,Fujitsu-тата са доста по шумни-шум от фреона по тръбите(тръбен път съответно 2 и 4 метра и двата се чуват),припукване на пластмасите,леко бучене на единия на тих режим на вентилатора(който се оправи с донаместване на вътрешното тяло ,според мен Mitsubishi е доста по качествено направен климатик в този клас.
Сложихме още едно Mitsubishi MSZ-GE35VA и в другия апартамент хол 22кв.м. Там мястото за външното тяло не позволява да се сложат тампони, но и така не се усеща вибрация и не бръмчи.
п.с. Вътрешното тяло на първия климатик почна да потраква, но като го отворих и побутнах тук и там потракването изчезна. Може би при монтажа нещо се е било накривило и перката го е закачала.... А самата перка е много тиха, даже ми направи впечатлени, че има балансиращи тежести като при джантите на колите: )
И така...
Скед няколко месеца експлоатация и на топло и на студено мога да кажа, че Митсубишито е най-добрия избор!!! Мой приятел си сложи FUJITSU и чак сега разбрах за какво говорят колегите тук. FUJITSU е шумно МНОГО шумно, пука, скърца, фучи... Има поне 5 функции които никога не се използват... И сега съм много щастлив, че не си взех FUJITSU !!!! Най- добрия климатик е Mitsubishi !!! Поне от тези трите де _
Още е много рано да правиш сравнения.Първоначално публикувано от CoolDevil
Момента ще дойде след като навън паднат температурите и задържи 2 седмици под нулата-тогава се вижда как стоят нещата.
Това меко време...е като мек...
GE35VA e s 200лв по-скъп. А ЛЕКА-та е тазгодишен модел.. нека презимува.
За сега мойте зимуват много добре. Изключително незабелижими са.
Дано да е така, че ФУД.....тата последните 2 години малко пообъркаха нещата, пък и спряха ЛДС-то.
Нужни ли са Задължително 4 тампона?
Т.е. да си ги изисквам ли към цената за монтажа?
Сложи си ги, от имане глава не боли.Ама тях можеш и отделно да си ги платиш, могат и в офертата да ги включат.
Чувал съм че ако не са читави от по-тежката страна слягат и така се нарушава нивелацията..Първоначално публикувано от edi1
Колеги, абе как се попълва тази Анкета?
Гласуването е приключило по незнайни за мен причини ....Колеги, абе как се попълва тази Анкета?
Toshiba ?!
Tefal ?